Θανάσης Τσώνης: Νέος, αυτοδημιούργητος και πετυχημένος επιχειρηματίας, με εθελοντική προσφορά, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου

Θανάσης Τσώνης: Νέος, αυτοδημιούργητος και πετυχημένος επιχειρηματίας, με εθελοντική προσφορά, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου

Ένας νέος, αυτοδημιούργητος και πετυχημένος επιστήμονας, επαγγελματίας και επιχειρηματίας στον χώρο των φαρμάκων, με σημαντική εθελοντική προσφορά σε διάφορους τομείς, εντάχθηκε στην δυνατή ομάδα των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο, στο νομό Έβρου.

Ο Θανάσης Τσώνης, που ζει κει εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, αλλά κατάγεται από την περιοχή του Διδυμοτείχου. Ο πατέρας του είναι από το χωριό Ελαφοχώρι και η μητέρα του από την διπλανή Λάδη. Ο ίδιος αφού σπούδασε και μάλιστα ήταν αριστούχος στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επέστρεψε στην οικογένειά του στην Αλεξανδρούπολη και αμέσως μπήκε δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Αν και είναι νεαρός σε ηλικία, σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της φαρμακευτικής και της φαρμακολογίας, διατηρώντας ένα πρότυπο και πολυδύναμο φαρμακείο στην οδό Μαζαράκη 11 στην Αλεξανδρούπολη, όπου μπορεί να κανείς τα πάντα στον συγκεκριμένο τομέα.

Η δραστηριοποίηση και ενασχόληση του δεν περιορίζεται όμως μόνο στην πώληση φαρμάκων και στην παροχή φαρμακευτικών οδηγιών, που είναι δεδομένη για όλα τα φαρμακεία. Ανήσυχο πνεύμα όμως είναι και με ανοιχτό μυαλό αποφάσισε και στράφηκε δυναμικά στην έρευνα, στον τομέα της φαρμακολογίας, αλλά και της κλινικής κοσμετολογίας.

Ίδρυσε λοιπόν και διατηρεί το δικό του πρότυπο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μέσα στο οποίο ανακαλύπτει και κατοχυρώνει τα δικά του επιστημονικά πρωτόκολλα. Τόσο σε πρότυπες φόρμουλες ομορφιάς, όσο και σε επαναστατικά συμπληρώματα διατροφής, που αποτελούν μερικά από τα αποτελέσματα ερευνών της εξειδίκευσης του και τα οποία τον έχουν κάνει ακόμα περισσότερο γνωστό στους συμπολίτες του αλλά και σε πολλούς ακόμα στο νομό Έβρου αλλά και όλη  την Θράκη και την Ελλάδα γενικότερα.

Ο Θανάσης Τσώνης έχει όμως και σημαντική εθελοντική παρουσία σε διάφορους τομείς. Είναι μέλος του τμήματος αυτοδυτών και ναυαγοσωστών του Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) και μάλιστα κάθε χρόνοι στα Θεοφάνεια είναι ένας από αυτούς που βουτάνε στα παγωμένα νερά του Θρακικού Πελάγους για να πιάσουν τον σταυρό.

Αποτελεί ακόμα μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με πλούσια φιλανθρωπική δράση και σπουδαίο έργο. Πρόσφατα μάλιστα εκλέχθηκε και στην διοίκηση του Παραρτήματος της Αλεξανδρούπολης.

Ως άνθρωπος είναι εξωστρεφής, δυναμικός, αγαπάει την τέχνη και τον πολιτισμό και λατρεύει τα media. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι παρότι θεωρεί ότι το ραδιόφωνο είναι μόνο το χόμπι του, ασχολείται ουσιαστικά επαγγελματικά με αυτό εδώ και 12 χρόνια. Μάλιστα έχει ξεχωρίσει ως κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός, αφού έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της καλλιτεχνικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας στις εκπομπές τους παίρνοντας τους συνεντεύξεις που έκαναν αίσθηση.

Δυναμικός αλλά και ευαίσθητος συνάμα, κυρίως στον ανθρώπινο πόνο και υπέρμαχος της αλληλεγγύης, με απίστευτη αγάπη για την πόλη και τον τόπο που ζει και δραστηριοποείται επαγγελματικά και όχι μόνο, αποφάσισε να πει το μεγάλο ΝΑΙ στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και να συστρατευθεί στη”Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” για να υλοποιήσει από ένα άλλο μετερίζι όσα πιστεύει και νοιώθει έτοιμος να υλοποιήσει, συνεχίζοντας να προσφέρει στους συνανθρώπους του.

Κι επειδή κάποιοι θα τον ρωτήσουν γιατί αυτός, ένας νέος και πετυχημένος επαγγελματικά… έμπλεξε με την πολιτική, έστω και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, η απάντηση του είναι… αφοπλιστική: “Πριν αλλάξουμε τον τόπο μας, θα πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας” είναι το σύνθημα με το οποίο ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου ξεκίνησε ήδη τον αγώνα του μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους του στην περιοχή, για να είναι η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” νικητής των εκλογών στις 26 Μαίου και ο Χρήστος Μέτιος να συνεχίσει ως Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*