Δημήτρης Κολγιώνης: Όλη η αλήθεια για το αρδευτικό δίκτυο του Πετάλου

Δημήτρης Κολγιώνης: Όλη η αλήθεια για το αρδευτικό δίκτυο του Πετάλου

Ο Δημήτρης Κολγιώνης, από τους ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα τα αγροτικά θέματα και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” στην Δημοτική Ενότητα Φερών, αναφέρεται στο θέμα του Πετάλου.

“Φίλοι αγρότες επειδή τελευταία γίνεται μεγάλος ντόρος για το αρδευτικό δίκτυο του Πετάλου, θέλω να γνωρίζετε όλη την αλήθεια και να μην επιτρέπετε σε κανένα πολιτικό παράγοντα να σας λέει ψέματα και να συνεχίζει την κοροϊδία εις βάρος σας.

Συμμετέχοντας στο συνδυασμό του κυρίου Λαμπάκη στις προηγούμενες εκλογές και έχοντας την ευθύνη του αγροτικού προγράμματος, είχα την μελέτη για το αρδευτικό του Πετάλου σε πρώτη προτεραιότητα.

Πράγματι μετά τις εκλογές η μελέτη αυτή δημοπρατήθηκε και στοίχισε στο Δήμο 125.000 ευρώ περίπου και ενώ όλοι αναμέναμε ότι θα προωθηθεί και θα κατατεθεί σε ανάλογο πρόγραμμα του Υπουργείου Γεωργίας δυστυχώς  διαψευστήκαμε  όλοι με τον χειρότερο τρόπο. Η μελέτη αυτή παραμένει παραπεταμένη στα συρτάρια του Δήμου ή του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Το καλοκαίρι του 2018 το Υπουργείο Γεωργίας προκήρυξε το μέτρο <<Υποδομές εγγείων βελτιώσεων>> με προϋπολογισμό  180 εκατομμύρια ευρώ. Η υποβολή προτάσεων ξεκινούσε 10\5\2018 με ημερομηνία λήξης 31\8\2018 δόθηκε παράταση μέχρι 30\11\2019.

Η Δημοτική αρχή αδράνησε αδιαφόρησε και δεν κατέθεσε έγκαιρα τη μελέτη. Δυστυχώς χάθηκε για την περιοχή μας μια χρυσή ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο.

Φίλοι αγρότες ως υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ δεσμεύομαι για την υλοποίηση   αυτού του έργου Με οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό ή Εθνικό πρόγραμμα.

Με τιμή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΓΙΩΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ