Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου, έριξε… “Γέφυρα” στον ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό σε κυβερνητική καρέκλα

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου, έριξε… “Γέφυρα” στον ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό σε κυβερνητική καρέκλα

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου, που διετέλεσε μάλιστα και βουλευτής, έριξε “Γέφυρα” (όπως ονομάζεται η πρωτοβουλία παλιών ΠΑΣΟΚων που θέλουν να βολευτούν) στον ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας διορισμό σε κάποια κρατική θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το συγκεκριμένο στέλεχος έχει έρθει μάλιστα ήδη σε επαφή και συζητήσεις με υπουργό της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και γνωρίζονται από παλιά. Μάλιστα έχουν σχεδόν συμφωνήσει για το πόστο που θα αναλάβει, αφήνοντας τον Έβρο και μετακομίζοντας στην Αθήνα, γι’ αυτούς έστω τους ελάχιστους μήνες που θα μείνει ακόμα αυτή η Κυβέρνηση. Προφανώς σκέφθηκε: “Κυβερνητική καρέκλα να είναι και ας κρατήσει και λίγο”. Επίσης έχει εκφράσει την επιθυμία, μέσα από την συγκεκριμένη κίνηση να εξασφαλίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, αφού από το ΚΙΝ.ΑΛ “έφαγε πόρτα”.

Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των κυβερνητικών βουλευτών, κυρίως της Νατάσας Γκαρά. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά η συμμετοχή του στην “Γέφυρα”, αν και η πολυδιαφημισμένη αυτή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για προσέλκυση στελεχών απ τον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ και του παλιού ΠΑΣΟΚ, μόνο κάτι… παρτάλια(έτσι αποκαλούμε ως γνωστόν στα χωριά του Έβρου τα κομμάτια που φτιάχνεται μια… κουρελού) ή αλλιώς ρετάλια με προσωπικές φιλοδοξίες, έχει προσελκύσει.

Και κάτι τελευταίο. Για την “αρπαγή” της απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βλέπω ότι μπορεί να γίνει απ’ το ΚΙΝ.ΑΛ.. Τρωικός Πόλεμος, όπως συνέβη με την… αρπαγή της ωραίας Ελένης απ’τους Τρώες. Επίσης, εκεί που θέλει να πάει, υπάρχουν πολλές ωραίες και μάλιστα ήδη έχουν αυτές προκαλέσει αντιδράσεις