Για πρώτη φορά μουσουλμάνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Διδυμότειχο, με τον Κώστα Δημητρίου

Για πρώτη φορά μουσουλμάνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Διδυμότειχο, με τον Κώστα Δημητρίου

Για πρώτη φορά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου, μια μουσουλμάνα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Διδυμοτείχου.

Πρόκειται για την Αϊσέ Ζομπού, η οποία μετέχει στον συνδυασμό “ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο” και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δημητρίου. Ζει στο χωριό Πολιά, είναι παντρεμένη και έχει 2 κόρες. Η κυρία Ζομπού είναι αγρότισσα και παράλληλα διατηρεί το καφενείο και παντοπωλείο του μικρού χωριού, στο οποίο κατοικούν αρκετοί μουσουλμάνοι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Κώστας Δημητρίου και όλα τα μέλη της παράταξης του, δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους, για το γεγονός ότι πρώτη φορά θα είναι μαζί τους υποψήφια μια γυναίκα από την μουσουλμανική μειονότητα του δήμου Διδυμοτείχου, αφού και με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται πως πραγματικά είναι όλοι “ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο”, όπως είναι και το όνομα του συνδυασμού τους.

Αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 62.