Με εντυπωσιακή παρουσία κόσμου, ο Χρήστος Μέτιος παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντυπωσιακή παρουσία κόσμου, ο Χρήστος Μέτιος παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ψηφοδέλτιο της νίκης και στο νομό Έβρου της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος, σε μια εντυπωσιακή από πλευράς παρουσίας κόσμου εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Gepostet von Φίλοι Χρήστου Μέτιου – Περιφερειακής Αναγέννησης στον ΕΒΡΟ am Sonntag, 21. April 2019

Χωρίς πανάκριβες φιέστες… αμερικανικής προέλευσης, πολυέξοδες μετακινήσεις υποστηρικτών με λεωφορεία από τα άλλα μέρη του Έβρου και προκλητικής χλιδής εκδηλώσεις που προτιμούν άλλοι υποψήφιοι, ο κ.Μέτιος παρουσίασε αρχικά το συγκεκριμένο, ουσιαστικό, κοστολογημένο κι έτοιμο σχέδιο της παράταξης του για το νομό Έβρου, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στα χρόνια της παρουσίας του στην θέση του Περιφερειάρχη. Παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ Έβρου Τάσου Δημοσχάκη, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου Θανάση Μπέλλα αλλά και του Προέδρου της Συντεχνίας Αρτοποιών Έβρου και Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας Κώστα Κεβρεκίδη.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος, αλλά και οι Χρήστος Δερμεντζόπουλος,  Σταύρος Κελέτσης, Χρύσα Μπαχαρίδου, Βαγγέλης Ρούφος και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Κυρίως όμως πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και καταχειροκρότησε τόσο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, όσο και τους 14 υποψήφιους που παρουσιάστηκαν.

Ανακοίνωσε 14 υποψήφιους στον Έβρο, με νέα πρόσωπα τους

Δημήτρη Κελεμίδη, Πρόεδρο της ΕΠΟΦΕ και Μαρία Ξηρομερίτου 

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση κατά αλφαβητική σειρά των 14 μέχρι τώρα υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων. Νέα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Κελεμίδης, ο γνωστός Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ και η Μαρία Ξηρομερίτου.

Δηλαδή οι:

Στάθης Ασπιώτης Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου

Κώστας Βενετίδης Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Μεταφορών

Μαργαρίτα Γουδετσίδου Δικηγόρος

Βασίλης Δελησταμάτης  Κτηνίατρος

Ελένη Δημούδη Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου

Χρήστος Καπετανίδης  Δικηγόρος

Δημήτρης Κελεμίδης Πρόεδρος ΕΠΟΦΕ

Πολυχρόνης Μποτάνης Γεωπόνος

Μαρία Ξηρομερίτου Εκπαιδευτικός

Χαρά Τζιακά   Αγρότισσα

Αθανάσιος Τσώνης Φαρμακοποιός

Πρόδρομος Φωτακίδης Απόστρατος και Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αλεξανδρούπολης

Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη  Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας

Δημήτρης Πέτροβιτς Αντιπεριφερειάρχης Έβρου