Αλεξανδρούπολη: Πρόταση του Χρήστου Μέτιου για διεξαγωγή όσων ντιμπέιτ θέλουν, στους άλλους υποψήφιους Περιφερειάρχες

Αλεξανδρούπολη: Πρόταση του Χρήστου Μέτιου για διεξαγωγή όσων ντιμπέιτ θέλουν, στους άλλους υποψήφιους Περιφερειάρχες

Το… γάντι στους άλλους υποψήφιους Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την διεξαγωγή όσων ντιμπέιτ θέλουν, πέταξε χθες από την Αλεξανδρούπολη ο νυν αλλά και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Σε μια ακόμα εντυπωσιακή πολιτική εκδήλωση της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, αυτή την φορά στον Έβρο και στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης, την τρίτη κατά σειρά μετά από αυτές της Δράμας και Ξάνθης, έκανε την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης του για τον Έβρο. Ο κ.Μέτιος, περιέγραψε τα έργα που έχει δρομολογήσει η Διοίκησή του για την περιοχή, με προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια ευρώ! Είπε λοιπόν απευθυνόμενος στους υπόλοιπους υποψήφιους: “Προτείνω την διεξαγωγή όχι μόνο ενός, αλλά και όσων ντιμπέιτ θέλουν, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να μας αξιολογήσουν οι πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Να ακούσουν ποιοι έχουν συγκεκριμένο σχέδιο, πρόγραμμα και έτοιμα έργα και δράσεις για τα προβλήματα της Περιφέρειας και ποιοι μιλούν αόριστα, χωρίς ουσία και επαφή με την πραγματικότητα και την κατάσταση που υπάρχει ή τον τρόπο λειτουργίας της Περιφέρειας μας. Τους απευθύνω λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση και περιμένω να την αποδεχθούν. Εμείς, η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη… και στον Έβρο και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες και οι πολίτες θα μας επιλέξουν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε το έργο μας και να εφαρμόσουμε το έτοιμο και συγκεκριμένο πρόγραμμα μας”.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε τους μέχρι τώρα 14 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Ανακοίνωσε μάλιστα δυο νέα ονόματα, του Προέδρου της ΕΠΟΦΕ Δημήτρη Κελεμίδη ο οποίος απουσίαζε λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων και της Μαρίας Ξηρομερίτου.

Οι υποψήφιοι της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

ΣΤΑΘΗΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΟΥΔΕΤΣΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥΔΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΠΟΤΑΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΟΥ

ΧΑΡΑ ΤΖΙΑΚΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ-ΠΑΥΛΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*