Διδυμότειχο: Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Δημητρίου

Διδυμότειχο: Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Δημητρίου

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, παρουσία των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων αλλά και φίλων και υποστηρικτών, πραγματοποίησε την Κυριακή ο συνδυασμός “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ”, του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Δημητρίου.

Στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται επί της οδού Βασ. Γεωργίου 62, στο Διδυμότειχο, μετά τον αγιασμό και παρουσία του επίσης συνυποψήφιου Χρήστου Τοκαμάνη, ο κ.Δημητρίου απέφυγε να πει πολλά λόγια, επειδή βρίσκεται σε θεραπεία… αφωνίας με εντολή του γιατρού. Ο προεκλογικός αγώνας και οι συνεχείς επαφές και συζητήσεις του στην πόλη και τα χωριά, φαίνεται ότι έπαιξαν τον ρόλο τους και όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου:

“Να σας ζητήσω συγνώμη για την χροιά της φωνής μου, γιατί βρίσκομαι σε θεραπεία και ο γιατρός μου έχει απαγορέψει να μιλάω. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Η παρουσία σας μας τιμάει και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Το πρόγραμμα που έχουμε είναι στο μεγαλύτερο μέρος του έτοιμο, αλλά συνέχεια το εμπλουτίζουμε αφού υπάρχουν νέες προτάσεις και ιδέες και θα το παρουσιάσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρώτος και βασικός μας στόχος είναι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του δήμου, ώστε να είναι λειτουργικός και να εξυπηρετεί τους πολίτες. Η παράταξη μας δημιουργήθηκε και θα λειτουργεί άσχετα από τα αποτελέσματα των εκλογών και θα παραμείνει ως ενεργό κύτταρο διαβούλευσης του τόπου και του δήμου μας. Φιλοδοξία μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο και τον δήμο μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Όλοι μαζί για το Διδυμότειχο θα τα καταφέρουμε”. 7

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*