Μυτιληνός: “Ο κόσμος που μας τίμησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου μας έδωσε φτερά”

Μυτιληνός: “Ο κόσμος που μας τίμησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου μας έδωσε φτερά”

Τις θερμές ευχαριστίες του στον πολύ κόσμο (περισσότερο από τους Βαγγέλη Λαμπάκη και Παύλο Μιχαηλίδη που προηγήθηκαν) που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, αλλά και ονομαστικά σε όσους δεν ανέφερε κατά την ομιλία του αφού ήταν φανερή η συγκίνηση που τον διακατείχε, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός.

Ο κ.Μυτιληνός τόνισε συγκεκριμένα:

“Ο Θεός μου επέτρεψε να ζήσω μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου. Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής μας “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”. Μας τίμησε πάρα πολύς κόσμος και μας έδωσε φτερά να φθάσουμε στη νίκη.

Αγαπητοί μας φίλοι σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου και σας υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ απολύτως στις προσδοκίες σας και στην ελπίδα σας για ένα Δήμο φιλικό, ποιοτικό και λειτουργικό !!!

Η συγκίνησή μου ήταν έκδηλη και αληθινή και για τον λόγο αυτό η ομιλία μου είχε παραλήψεις για τις οποίες ζητώ την κατανόησή σας και υπόσχομαι να επανορθώσω.

Κάποιες από αυτές είναι η παράληψη μου να αναφερθώ εκτενώς στις δημοτικές ενότητες Φερών και Τραϊανούπολης καθώς επίσης και στην παρουσία πάρα πολλών υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Με τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κα Βίβιαν Βαρτάν, ο πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών συνεταιρισμών Αλεξανδρούπολης Λάζαρος Κιτσικίδης, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου, ο πρόεδρος τού αγροτικού συλλόγου Κώστας Αλεξανδρής ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” Θόδωρος Αγγλίας με την σύζυγό του Κα Λιτσα Χιώτη Αγγλιά (δεν θα το ξεχάσω ποτέ ), ο υποψήφιος Περιφεριακός Σύμβουλος με την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” Κώστας Κυριαλάνης (συμμαθητή και φίλο από το 1970 μέχρι και σήμερα) οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη, η Κα Ελένη Ιντζεπελίδου και ο Θοδωρής Βουρδόλης (Ελένη είσαι ανεκτίμητης αξίας φίλη), όπως επίσης και η πρώην Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Κα Όλγα Βρετοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κος Λεωνίδας Κίτσιος.

Είναι μεγάλη μου παράληψη να μην αναφερθώ στην ψυχή της παράταξης Μαίρη Καράογλου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα!!!

Άφησα για το τέλος την γυναίκα μου Τούλα και την κόρη μου Σασα που μέρα νύχτα είναι δίπλα μου, με βοηθούν, με συμβουλεύουν και με στηρίζουν. Σας ΑΓΑΠΩ πολύ!!!

Ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς τους απλούς πολίτες που με χειροκροτούσατε μέσα από την καρδιά σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξανδρούπολης
Βαγγέλης Μυτιληνός