Ξεσπάει η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη: «Η ζωή για μένα έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσπάει η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη: «Η ζωή για μένα έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

“Για μένα η ζωή έχει τελειώσει», λέει η μητέρα της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Η Κούλα Αρμουτίδου, μίλησε στο STAR και την απεσταλμένη του στο Διδυμότειχο Τασούλα Παπανικολάου και περιέγραψε τη δύσκολη καθημερινότητα της οικογένειας, του συζύγου της Γιάννη Τοπαλούδη, Αντιδήμαρχου Διδυμοτείχου και του μικρού γιους τους μετά το χαμό με την φρικιαστική δολοφονία της Ελένης. «Σκέφτομαι ότι δεν θα την ξαναδώ και μου έρχεται τρέλα και μίσος! Αυτός ο βασανισμός του παιδιού μου στα χέρια τους… Να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο».

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που η οικογένεια Τοπαλούδη έχασε το παιδί της… Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η 21χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή στη Ρόδο, όπου σπούδαζε και από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ο Γολγοθάς των δικών της ανθρώπων.

«Δεν θέλω να έρθει το Πάσχα»

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του star, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη περιέγραψε την μαύρη καθημερινότητα της οικογένειας, μετά το χαμό του αγαπημένου τους κοριτσιού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θέλει να έρθει το Πάσχα, αφού κάθε γιορτή, της φέρνει στο νου αναμνήσεις με την αγαπημένη της κόρη…

«Για μένα η ζωή έχει τελειώσει»

Για τους γονείς και τον αδερφό της Ελένης Τοπαλούδη, το φετινό Πάσχα στο Διδυμότειχο είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού είναι το πρώτο Πάσχα που θα κάνουν χωρίς την κόρη τους. Και γι’ αυτό ελπίζουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Λυπήθηκα πολύ που ήταν νέα παιδιά (σ.σ: οι κατηγορούμενοι). Που ήταν νέοι άνθρωποι μπορούν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα; Και την πέταξαν ζωντανή! Η Ελένη στα χέρια τους έζησε όλες τις μορφές βίας, βασανισμού. Σαδισμού»!

Το χρονικό της υπόθεσης

Στα τέλη Νοεμβρίου 2018 οι δύο νεαροί, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, κατηγορούνται ότι σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο και την πέταξαν στα βράχια. Όταν αργότερα βρέθηκαν στα χέρια της Αστυνομίας, οι δύο νεαροί άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Πηγή: ethnos.gr