Γιάννης Ζαμπούκης: “Υπάρχουν σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο… λαγοί και πετραχήλια που τάζουν τα πάντα”

Γιάννης Ζαμπούκης: “Υπάρχουν σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο… λαγοί και πετραχήλια που τάζουν τα πάντα”

-Συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα μας μαζί με τους πολίτες και μέσα απ’ τις συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις με όλους

Για ύπαρξη στην προεκλογική περίοδο κάποιων που τάζουν… λαγούς με πετραχήλια στους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης, έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ” Γιάννης Ζαμπούκη,, προαναγγέλοντας ότι μετά τις γιορτές του Πάσχα και αφού περάσουν οι κατανυκτικές Άγιες Ημέρες αγάπης και ηρεμίας, θα μιλήσει και για τους… λαγούς και τα πετραχήλια, που υπάρχουν στο προεκλογικό τοπίο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο κ.Ζαμπούκης αναφέρθηκε αρχικά στο πρόγραμμα της παράταξης του. “Καταγράφουμε τα προβλήματα του δήμου, ακούμε τον κόσμο, είτε πρόκειται θεσμικούς, συλλογικότητες, φορείς, συλλόγους και απλούς πολίτες. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την σύνταξη του προγράμματος μας, που θα είναι ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί διαρκώς μέσα από αυτές τις επισκέψεις κιαι συζητήσεις, προκύπτουν όλο και περισσότερα ζητήματα και μέσα από τις ομάδες εργασίας και τους υπεύθυνους κάθε ενότητας, έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Θέλω να τονίσω ότι συνδιαμορφώνεται μαζί με τους πολίτες, τους ακούμε, βλέπουμε τις προτάσεις τους αφού και ηλεκτρονικά μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας dimosgiaolous.com και κάνουν προτάσεις. ;Eτσι συμπληρώνεται όλο και περισσότερο, με σύνθεση προτάσεων δημοτών και στελεχών μας”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τόνισε επίσης ότι: “Κοιτάμε και διάφορους δήμους που τους έχουμε ως πρότυπα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ότι μέσα σε εισαγωγικά “ζηλεύουμε”, το προσαρμόζουμε στα δεδομένα του δήμου Αλεξανδρούπολης, ώστε να εφαρμοστεί. Για παράδειγμα, υπάρχει πόλη που στις θέσεις ΑΜΕΑ  έχει “φυτευθεί” ειδικό τισπάκι που αναγνωρίζει το αυτοκίνητο το οποίο έχει δικαίωμα να παρκάρει εκεί και μόλις πηγαίνει κάποιος άλλος, αυτόματα στέλνει σήμα και ειδοποιεί την δημοτική αστυνομία να παρέμβει”.

Η παράταξη “Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ” δίνει μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα και την προσβασιμότητα όλων, αλλά ιδιαίτερα των ατόμων ΑΜΕΑ κιαι μάλιστα πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία και σημαντική παρουσία κόσμου σχετική εκδήλωση. ΌΠως λέει ο Γιάννης Ζαμπούκης: “Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα μας με επίμεντρο τον άνθρωπο και όλα οι προτάσεις, οι σκέψεις και οι επιλογές μας έχουν επίκεντρο μας τον άνθρωπο. Το μόνο που δεν θα τάξουμε μέσα απ’ το πρόγραμμα μας που βρίσκεται προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα μας, είναι λαγούς με πετραχήλια. Γιατί σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχουμε δει και λαγούς και πετραχήλια και θα μιλήσω για αυτά μετά τις γιορτες του Πάσχα. Με ονόματα και λεπτομέρειες”. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*