Συναντήσεις με Μητροπολίτη και δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο  Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος

Συναντήσεις με Μητροπολίτη και δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 23 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουποόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στο γραφείο του στο Επισκοπείο την επίσκεψη του Αρχηγού της 1ης Στρατιάς από τη Λάρισα, αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής μας.

Τον Αντιστράτηγο συνόδευε ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης, υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης. Οι τρεις είχαν ολιγόωρη συνομιλία για κοινά θέματα συνεργασίας της Μητροπόλεως και του Στρατού στην ακριτική περιοχή μας. Στο τέλος της συνομιλίας ο Μητροπολίτης μας και ο Αντιστράτηγος αντάλλαξαν δώρα και ευχές για την επερχόμενη εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη

Την ίδια ημέρα, ο κ.Φλώρος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη στο γραφείο του, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου, Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητή της 1ης Στρατιάς, τονίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ στρατού και δήμου και η διατήρηση αυτής προς όφελος των δημοτών της ακριτικής μας περιοχής καθώς και η τεράστια σημασία της παρουσίας του στρατού στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*