Κώστας Δημητρίου: “Καμιά συνεργασία με Πατσουρίδη, Τοκαμάνη – Μηνύσεις εναντίον όσων διαδίδουν διάφορα”

Κώστας Δημητρίου: “Καμιά συνεργασία με Πατσουρίδη, Τοκαμάνη – Μηνύσεις εναντίον όσων διαδίδουν διάφορα”

Έντονα αντέδρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Κωνσταντίνος Δημητρίου, επικεφαλής του συνδυασμού “ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο”, σε όσα προσπάθησαν να διαδώσουν κάποιοι κακεντρεχείς αποδίδοντας του πρόθεση για κινήσεις συνεργασίας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Ο κ.Δημητρίου ξεκαθάρισε μιλώντας με όσους τον ρωτούσαν σήμερα στο Διδυμότειχο για όλα αυτά, ότι: “Δεν πρόκειται να συνεργαστώ τόσο με τον Παρασκευά Πατσουρίδη όσο και με τον Χρήστο Τοκαμάνη, που εκπροσωπούν το παλιό στην πόλη και τον δήμο.  Μάλιστα πρόθεση μου είναι να προσφύγω στην Δικαιοσύνη εναντίον ανθρώπων συγκεκριμένου συνδυασμού, οι οποίοι διαδίδουν διάφορα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και επιχειρούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις σε βάρος μου και της προσπάθειας που κάνουμε”, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δημητρίου.

“Αντίθετα, είμαστε ανοιχτοί σε συνεννόηση με τους άλλους συνδυασμούς και παρατάξεις για να συζητήσουμε ότι μπορεί να βοηθήσει τον δήμο Διδυμοτείχου. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου συνεχίζουμε την προσπάθεια, δυναμώνουμε έχοντας την στήριξη και συμπαράσταση του κόσμου, ενώ όπως τόνισα και στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, ήρθαμε για να μείνουμε και θα είμαστε παρόντες και μετά τις εκλογές. Με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης, των χωριών, ολόκληρου του δήμου και των κατοίκων του”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*