Τις υποψηφιότητες δύο ακόμα γυναικών στο νομό Έβρου ανακοίνωσε ο Χρήστος Μέτιος

Τις υποψηφιότητες δύο ακόμα γυναικών στο νομό Έβρου ανακοίνωσε ο Χρήστος Μέτιος

Τις υποψηφιότητες ως Περιφερειακών Συμβούλων δύο ακόμα γυναικών, ανακοίνωσε για το νομό Έβρου ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Με φόντο το άγαλμα της Νίκης Σαμοθράκης, ο κ.Μέτιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της δικηγόρου Κωνσταντίνας Καϊταλίδου-Κοζάρη και της πρώην τραπεζικού Ελευθερίας Τσιαμίτα-Παρσέλια. Οι δυο κυρίες είναι από την Αλεξανδρούπολη και ενισχύουν με την παρουσία τους ακόμα περισσότερο το ψηφοδέλτιο του νομού Έβρου.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος:

“Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση την Κωνσταντίνα Καϊταλίδου-Κοζάρη, μια δραστήρια δικηγόρο της Αλεξανδρούπολης με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, ως πρώην δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τραϊανούπολης, η οποία, παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης.

Μαζί με την Κωνσταντίνα Καϊταλίδου-Κοζάρη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τον Έβρο”!

Όσον αφορά την δεύτερη υποψηφιότητα, επεσήμανε:

“Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννησητην Ελευθερία Τσιαμίτα-Παρσέλια από την Αλεξανδρούπολη, πρώην διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις, πτυχιούχο του Ινστιτούτου Τραπεζικών Σπουδών της Εμπορικής και Ιωνικής Τράπεζας με ειδίκευση σε τραπεζικά και χρηματοοικονομικά θέματα.
Μαζί με την Ελευθερία Τσιαμίτα-Παρσέλια για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τον Έβρο”!