Αλεξανδρούπολη: Νέες υποψηφιότητες ενισχύουν συνεχώς την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη

Αλεξανδρούπολη: Νέες υποψηφιότητες ενισχύουν συνεχώς την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη

Νέες υποψηφιότητες ενισχύουν συνεχώς την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, στην προσπάθεια να είναι αυτή η νέα δημοτική αρχή στον δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκαν επίσημα οι καινούργιες υποψηφιότητες 4 γυναικών και ενός άνδρα, επιβεβαιώνοντας την δυναμική που έχει δημιουργηθεί γύρω από την προσπάθεια του κ.Ζαμπούκη.

Τριανταφυλλιά (Φιλίτσα) Αμανατίδου

Η Τριανταφυλλιά (Φιλίτσα) Αμανατίδου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του  Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”.

Νέα γυναικεία υποψηφιότητα προσχώρησε στην παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Η Φιλίτσα Αμανατίδου συστρατεύεται στον αυτοδιοικητικό στίβο ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”

Ειρήνη (Ρένα) Δερμετζίδου

Η Ειρήνη (Ρένα) Δερμετζίδου υποψήφια Σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”
Μια νέα γυναίκα συστρατεύεται στον αγώνα του Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξης του “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”
Η Ρένα Δερμετζίδου ενισχύει με την ενέργεια και την αγωνιστικότητα της τις γυναικείες παρουσίες της παράταξης.

Η Κατερίνα Λαμπίδου

Η Κατερίνα Λαμπίδου υποψήφια σύμβουλος με τον Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”

Μία ακόμη γυναίκα δραστηριοποιείται στον αυτοδιοικητικό στίβο. Η Κατερίνα Λαμπίδου θα προσφέρει την ενέργεια της ως υποψήφια σύμβουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Λουτρά. Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα της.

Ο Καριοφύλλης Τσικουράκης

Ο Καρυοφύλλης Τσικουράκης υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Ένας νέος άνθρωπος αποφάσισε να κατέλθει στον αυτοδιοικητικό στίβο προσχωρώντας στην παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” του Γιάννη Ζαμπούκη.
Ο Καρυοφύλλης Τσικουράκης θα προσφέρει την ενέργεια και την αγωνιστικότητα του στον κοινό μας αγώνα ως σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Αρδανίου.

Η Γεωργία Πορτοκαλίδου

Η Γεωργία Πορτοκαλλίδου υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Την απόφαση της να είναι υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” του Γιάννη Ζαμπούκη ανακοίνωσε η Γεωργία Πορτοκαλλίδου.
Η Γεωργία Πορτοκαλλίδου θα προσφέρει τις γνώσεις και τις ιδέες της και θα αγωνιστεί για την ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας της ως σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Αρδανίου.