Σουφλί: Πρόβλημα με το νερό υπάρχει στα Λάβαρα, το χωριό του δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού!!!

Σουφλί: Πρόβλημα με το νερό υπάρχει στα Λάβαρα, το χωριό του δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού!!!

Πρόβλημα με την υδροδότηση τους αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετά χρόνια κάποιες οικογένειες στο χωριό Λάβαρα Σουφλίου, απ’ το οποίο μάλιστα κατάγεται ο δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός και δεν έχει φροντίσει να λυθεί, παρά τις εκκλήσεις και διαμαρτυρίες των συγχωριανών του.

Το θέμα ανέδειξε και έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η  παράταξη «Συνεργασία-Ανάπτυξη-Συνοχή», με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Καλακίκο, που ζήτησε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Σουφλίου, έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι συγκεκριμένοι κάτοικοι των Λαβάρων.

Μιλώντας στην κάμερα της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο υποψήφιος της παράταξης Δημήτρης Δαρούσης, ανέφερε πως ο κ.Πουλιλιός όχι μόνο δεν φρόντισε να δώσει λύση και να συνδεθούν με το καινούργιο δίκτυο οι οικογένειες αυτές, αλλά υπόσχεται τώρα να κάνει νέο έργο ώστε να διορθώσει τις αδράνειες και τα προβλήματα του παλαιότερου.

Είναι και αυτό ένα ακόμα παράδειγμα, ενδεικτικό της προχειρότητας και του… αρπακολατζίδικου τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η δημοτική αρχή Σουφλίου και ο ίδιος ο δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός. Τα πολλά χρόνια παρουσίας του άλλωστε στον δημαρχιακό θώκο, φαίνεται να δημιούργησαν μια καθεστωτική αντίληψη, που δεν του επιτρέπει να λύσει ακόμα και τα προβλήματα των συγχωριανών του Λαβαριωτών.