Ανάσταση στον Έβρο και επισκέψεις σε στρατιωτικά φυλάκια για τον Αρχηγό ΓΕΣ

Ανάσταση στον Έβρο και επισκέψεις σε στρατιωτικά φυλάκια για τον Αρχηγό ΓΕΣ

Επίσκεψη στον Έβρο όπου έκανε Ανάσταση, πραγματοποίησε χθες ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκεπτόμενος στρατιωτικά φυλάκια και μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης του Δ’ Σ.Σ.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φυλάκιο Γέφυρα του Πυθίου Διδυμοτείχου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ’ Σ.Σ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον Διοικητή της XVI Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη και τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χάρης Θεοχαρίδης που τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο κ.Καμπάς αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, ενώ παρακολούθησε την τελετή της Αναστάσεως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνό, ο οποίος ήταν πλαισιούμενος από τον Διευθυντή Θρησκευτικού του ΓΕΣ Αρχιμ. Μελέτιο.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ πισκέφθηκε Φυλάκια της περιοχής και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα.

Παρακολούθησε επίσης, την Ακολουθία της Αναστάσεως στα Φυλάκια και στο Στρατόπεδο «ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ» μαζί με τα στελέχη και τους Οπλίτες Θητείας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*