Εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου θα πραγματοποιήσει η παράταξη “Δήμος για όλους -Πρώτα Εσύ” με υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη, την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαίου και ώρα 8 το βράδυ.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας στη συμβολή της με την οδό Ψαρών, λειτουργεί εδώ αρκετές ημέρες και υπάρχει παρουσία πάρα πολύ κόσμου που περνάει από εκεί για να γνωρίσει και να συζητήσει με τους υποψήφιους αλλά και τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης όταν βρίσκεται εκεί.
Με σύνθημα το “Σχεδιάζουμε με επίκεντρο Εσένα!”, ο συνδυασμός του Γιάννη Ζαμπούκη  “Δήμος για όλους -Πρώτα Εσύ” επέλεξε να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου μετά από τους Παύλο Μιχαηλίδη, Βαγγέλη Λαμπάκη και Βαγγέλη Μυτιληνό που προηγήθηκαν.

Στόχος όσων των απαρτίζουν είναι να επιβεβαιωθεί με την παρουσία του κόσμου, η δυναμική που έχουν αναπτύξει στους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνεχίζονται καθημερινά σχεδόν ακόμα και τώρα στις γιορτές οι ανακοινώσεις υποψήφιων συμβούλων.

Gepostet von Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ am Samstag, 27. April 2019

Εκλογικό κέντρο της παράταξης “Δήμος για όλους -Πρώτα Εσύ” λειτουργεί και στις Φέρες, όπου ο κ>Ζαμπούκης έχει σημαντική απήχηση, χάρη και στους πολύ δυνατούς και αξιόλογους υποψήφιους που έχει. Μάλιστα προγραμματίζονται να γίνουν και εκεί εγκαίνια, μετά από την Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*