Άγριο “κάρφωμα” απ’ τον Πρόεδρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Κώστα Πατερόπουλο, υποψήφιο με τον Β.Λαμπάκη

Άγριο “κάρφωμα” απ’ τον Πρόεδρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Κώστα Πατερόπουλο, υποψήφιο με τον Β.Λαμπάκη

“Κάρφωσε” άγρια, χωρίς να τον κατονομάζει αλλά “φωτογραφίζοντας” τον ξεκάθαρα ο Πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσηνέζης, το πρώην στέλεχος του συλλόγου Κώστα Πατερόπουλο, υποψήφιο με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αφήνοντας τεράστιες αιχμές για τα “έργα και τις ημέρες” του στον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

Με προσωπική του δήλωση στο ThrakiSportS.gr ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης απάντησε στην πρόταση που έγινε από τους «Φίλους Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης» για ανεξαρτητοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον υπόλοιπο σύλλογο. Παράλληλα όμως, αναφέρεται και στις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, εξαπολύοντας βέλη κατά υποψηφίων που χρησιμοποιούν το πέρασμά τους από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για προσωπικό όφελος. Τέλος, αναφέρεται και στην κρίσιμη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της άλλης Κυριακής και τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στη διαδικασία.

“Φωτογράφισε” λοιπόν τον κ.Πατερόπουλο, ο οποίος απομακρύνθηκε εδώ και μήνες ξαφνικά από τον σύλλογο με απόφαση της διοίκησης, αφού αυτός είναι ο υποψήφιος που έχει αυτές τις ιδιότητες και μάλιστα προκειμένου να εκλεγεί με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, γράφει τα άρθρα που αναφέρει ο κ.Μεσηνέζης . Όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

“Με την ευκαιρία όμως αυτής της παρέμβασής μου, θα ήθελα επίσης να καταδικάσω τις πρακτικές ανθρώπων που έχουν βάλει υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, έκαναν καριέρα στις πλάτες του ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, χρησιμοποίησαν τον σύλλογο για να κερδίσουν αναγνωρισιμότητα αλλά και χρήματα, τον καταχρέωσαν και τώρα ζητούν την ψήφο μας εμφανιζόμενοι ως δήθεν σωτήρες του τόπου και προτείνοντας μάλιστα η περιοχή να γίνει κέντρο ανάπτυξης του αθλητισμού. Δυστυχώς είναι νωπές οι μνήμες για όσα έχουν κάνει. Δεν θέλω να επεκταθώ σε ονόματα, καλό θα είναι όμως να μην συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται το καταστροφικό τους πέρασμα από τον ιστορικό μας σύλλογό για το δικό τους προσωπικό πολιτικό όφελος και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως αλαζόνες γιατί υπάρχει μνήμη και τρόπος απόδειξης των λαθών τους.

Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Αγαπητό ThrakiSportS,
καταρχήν Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε εσάς και τους αναγνώστες σας.

Με αφορμή δημοσίευμά σας για «Τα πάθη του Εθνικού», που βασιζόταν σε ανάρτηση σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης από κάποιον ή κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται ως «Φίλοι Ποδοσφαίρου του Εθνικού» και ζητούσαν την ανεξαρτηροποπίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον υπόλοιπο σύλλογο, θα ήθελα να κάνω το εξής σχόλιο:

Είναι ποταπό και άνανδρο κάποιοι να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει το facebook και με αυτόν τον τρόπο να επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον σύλλογο, προτείνοντας ως λύση ακόμα και την διάσπασή του. Θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι για όσο διάστημα ηγούμαι του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εργάζομαι μόνο για ενώνω και εάν και εφόσον βέβαια εκλεγώ και πάλι μέλος του ΔΣ στις αρχαιρεσίες της επόμενης Κυριακής, θα εργαστώ μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση και δεν πρόκειται να επιτρέψω καμία διάσπαση στον αγαπημένο μας σύλλογο. Εάν κάποιοι επιθυμούν να προσφέρουν, δεν έχουν παρά να θέσουν υποψηφιότητα και να κάνουν τις προτάσεις τους στη Γενική Συνέλευση και όχι μέσα από ανώνυμα κείμενα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία είναι προφανές ότι επιχειρούν να δημιουργήσουν μόνον αναταραχή και λανθασμένες εντυπώσεις. Επίσης καλό θα είναι όσοι έχουν διάθεση να προσφέρουν, να παραμένουν στο καράβι και στις φουρτούνες και όχι να φεύγουν πρώτοι πρώτοι σαν τα ποντίκια, ασκώντας στη συνέχεια κριτική εκ του ασφαλούς και υπό την προστασία της ανωνυμίας. Τουλάχιστον να έχουν το θάρρος να μιλάνε επώνυμα, όπως επώνυμα εγώ αυτήν την στιγμή τους απαντάω. Εάν με αυτόν τον τρόπο συμπεριφέρονται οι φιλοι του Εθνικού, τότε δεν χρειάζεται ο Εθνικός εχθρούς για να διασπαστεί.

Με την ευκαιρία όμως αυτής της παρέμβασής μου, θα ήθελα επίσης να καταδικάσω τις πρακτικές ανθρώπων που έχουν βάλει υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, έκαναν καριέρα στις πλάτες του ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, χρησιμοποίησαν τον σύλλογο για να κερδίσουν αναγνωρισιμότητα αλλά και χρήματα, τον καταχρέωσαν και τώρα ζητούν την ψήφο μας εμφανιζόμενοι ως δήθεν σωτήρες του τόπου και προτείνοντας μάλιστα η περιοχή να γίνει κέντρο ανάπτυξης του αθλητισμού. Δυστυχώς είναι νωπές οι μνήμες για όσα έχουν κάνει. Δεν θέλω να επεκταθώ σε ονόματα, καλό θα είναι όμως να μην συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται το καταστροφικό τους πέρασμα από τον ιστορικό μας σύλλογό για το δικό τους προσωπικό πολιτικό όφελος και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως αλαζόνες γιατί υπάρχει μνήμη και τρόπος απόδειξης των λαθών τους.

Τέλος, με την ευκαιρία της φιλοξενίας από την ιστοσελίδα σας, θα ήθελα να καλέσω όλα τα μέλη του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης να δώσουν το «παρών» στην κρίσιμη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της άλλης Κυριακής, που θα θέσει τις βάσεις για το μέλλον του συλλόγου μας, μέσα από τις τροποποιήσεις του καταστατικού, την εναρμόνιση με τον νέο αθλητικό νόμο και φυσικά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.

Με τιμή,

Αυγερινός Μεσινέζης
Πρόεδρος ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Πηγή: trharkisports.gr