Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση αυτό το Πάσχα για τους γονείς της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση αυτό το Πάσχα για τους γονείς της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση είναι αυτό το Πάσχα για τους γονείς της δολοφονημένης συντοπίτισσας μας φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο. Βρέθηκαν στις Σέρρες, τόπο καταγωγής της μητέρας της, για τις ημέρες αυτές, που δεν μπορούν να είναι φυσικά γιορτινές για τους χαροκαμένους  Γιάννη Τοπαλούδη και Κούλα Αρμουτίδου.

Με πόνο ψυχής, πριν λίγες ημέρες άνοιξαν για πρώτη φορά το δωμάτιο της κόρης τους στο Διδυμότειχο στην κάμερα του STAR και την Τασούλα Παπανικολάου. Η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου αποφάσισε να μην πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της κόρης της Ελένης Τοπαλούδη, από τη μέρα που δολοφονήθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018.

«Πήρα μερικά ρούχα της και τα ‘χω βάλει κάτω από το μαξιλάρι και το φανελάκι ακόμα που φορούσε στο κρεβάτι το έχω κάτω από το μαξιλάρι για να μυρίζω το άρωμά της » λέει συντετριμμένη η μητέρα της για την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Για την οικογένεια Τοπαλούδη, ο πόνος είναι αβάσταχτος. Για αυτούς πλέον δεν υπάρχει Πάσχα: «Είναι ένα Πάσχα που θα έχουμε τον Γολγοθάς μας χωρίς να έχουμε την Ανάσταση» λέει ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης. «Τράβηξε κι εκείνη τον δικό της Γολγοθά έναν χρόνο από κάποιες ψυχολογικές πιέσεις κι όχι μόνο… Είχαν πιθανόν κάποιο δόλωμα πιθανόν μέσα από το Πανεπιστήμιο που αυτά τα άτομα προσέγγιζαν τέτοια κοριτσόπουλα, κυρίως φοιτητριούλες που τις έβλεπαν αγαθές, απονήρευτες, άδολες και μετά αφού τα έπιαναν στα δίχτυα τους τα έριχναν για να προσεγγίσουν κι άλλα κοριτσόπουλα.

Αυτό υποψιάζομαι ότι γινόταν χρόνια όχι τώρα. Εκτός από τους δολοφόνους της υπάρχουν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται σε τέτοιες δράσεις βιασμών κι εκβιασμών. Όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν σκοτώσει μια κοπελίτσα δύο μέτρα σαν τα κρύα τα νερά και μετά από λίγες ώρες συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα… αυτοί οι άνθρωποι τι να έχουν μέσα τους; Καταρχήν δεν είναι άνθρωποι!» καταγγέλλει στην κάμερα του STAR ο πατέρας της.

Κατά την παραμονή της οικογένεια της στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στην Αναγέννηση Σερρών όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας της, ο πατέρας της Γιάννης που είναι και Αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου, μίλησε σε τοπικό κανάλι για τον Γολγοθά χωρίς Ανάσταση της οικογένειας, αφού έχασαν το βλαστάρι τους από τα χέρια τν αδίστακτων δολοφόνων.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*