Καταγγελίες υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Σκαρκάλα για ψεύτικες υποσχέσεις προσλήψεων και εκφοβισμούς δυσμενών μεταθέσεων

Καταγγελίες υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Σκαρκάλα για ψεύτικες υποσχέσεις προσλήψεων και εκφοβισμούς δυσμενών μεταθέσεων

Σε σοβαρές καταγγελίες για ψεύτικες υποσχέσεις προσλήψεων ή εκφοβισμούς με τάχα δυσμενείς μετακινήσεις σε εργαζόμενους συμπολίτες του για να μην ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα (να είναι υποψήφιοι ή να ψηφίσουν κατά βούληση), κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Σκαρκάλας.

Ο νεαρός σε ηλικία αλλά δυναμικός υποψήφιος δήμαρχος και ο συνδυασμός του ‘ΝΕΑ ΓΙΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, “φωτογραφίζουν” ξεκάθαρα την προσπάθεια να αποτραπούν οι υποψηφιότητες κάποιων ή να επηρεαστούν άλλοι με ψεύτικες υποσχέσεις για προσλήψεις, παραθέτοντας μάλιστα σχετικά άρθρα που αφορούν τόσο τις μετακινήσεις και μεταθέσεις υπαλλήλων, όσο και τις προσλήψεις.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού που εκδόθηκε σήμερα αναφέρει:

Είναι απογοητευτικό το 2019 να συζητούμε ακόμα για το πώς γίνονται οι προσλήψεις και οι μεταθέσεις προσωπικού στο Δημόσιο και στους Δήμους της δημοκρατικής χώρας μας.

Καθώς, όμως, οι φωνές επιτήδειων που προσπαθούν να εξαπατήσουν με ψεύτικες υποσχέσεις προσλήψεων ή να εκφοβίσουν με τάχα δυσμενείς μετακινήσεις εργαζόμενους συμπολίτες μας, για να μην ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα (να είναι υποψήφιοι ή να ψηφίσουν κατά βούληση) πληθαίνουν, όσο πλησιάζουμε προς την 26η Μαΐου,

➡️ Παραθέτουμε:
α). τις βασικές διατάξεις για την επιλογή μόνιμου κι εποχικού προσωπικού που γίνεται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ (Ν. 2190/1994)
β). τις μοναδικές εξαιρέσεις για τη στελέχωση ΟΤΑ με προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα που γίνεται υπό την εποπτεία ΟΑΕΔ (άρ. 14 Ν. 2190/1994)
γ). τους πίνακες προβλεπόμενων θέσεων προσωπικού του Δήμου Σουφλίου, όπως προκύπτουν από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του, που είναι Υ.Α. (ΦΕΚ 238 Β’/2016)
δ). τις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα περί μεταθέσεων προσωπικού που διενεργούνται είτε με αίτηση του ενδιαφερόμενου είτε με απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. (Ν. 3528/2007)

➡️ Για να στείλουμε το μήνυμα:
? Η κοινωνία μας γνωρίζει και δεν πλανάται!
? Υποφέρουμε όλοι σήμερα από πελατειακές σχέσεις και τέτοιες πρακτικές που ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή!
? Καταδικάζουμε και θέτουμε στο περιθώριο αναχρονιστικές τακτικές!
? Απομονώνουμε τους υποστηρικτές τους!

Η ποιότητα των ανθρώπων που αποφασίζουν για εμάς είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.

Με τις επιλογές μας δίνουμε αξία κι εξουσία σε κάποιους και με τις επιλογές μας την παίρνουμε πίσω!”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*