Μιχάλης Κουϊνέλης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του στην Αλεξανδρούπολη

Μιχάλης Κουϊνέλης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του στην Αλεξανδρούπολη

Ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Κουϊνέλης και η αγαπημένη του Ήβη Αδάμου εδώ και δέκα μήνες ζουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα κοριτσάκι.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει το μεγαλύτερο διάστημα στην Αλεξανδρούπολη, όπου μένει όλα αυτά τα χρόνια ο Μιχάλης Κουϊνέλης, γνωστός στους χιλιάδες θαυμαστές του και ως STAVENTO, και την προσωπική τους ζωή την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο η Ήβη όσο και ο Μιχάλης δεν επιθυμούν να μοιράζονται φωτογραφίες και στιγμιότυπα του μωρού τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή το Πάσχα, ωστόσο ο Stavento έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με την κόρη του, προφανώς στην Αλεξανδρούπολη. Βέβαια, δεν φαίνεται ούτε ο μπαμπάς ούτε η μικρή Ανατολή, καθώς ο Μιχάλης τράβηξε… τις σκιές τους!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου έκαναν Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη και ο καταξιωμένος συνθέτης, τραγουδιστής ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό με Χρόνια Πολλά.