Αλεξανδρούπολη: Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Βασίλης Χριστοφορίδης υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη

Αλεξανδρούπολη: Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Βασίλης Χριστοφορίδης υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη

Την υποψηφιότητα του νυν δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης Βασίλη Χριστοφορίδη, ανακοίνωσε η παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”, του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και του Ρωμαίου Ιγιαννίδη.

Ο κ.Χριστοφορίδης είναι έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, αφού διετέλεσε παλαιότερα Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ και Αντιπρόεδρος στην ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, ήταν υποψήφιος το 2014 με την παράταξη του Απόστολου Φωτιάδη και πριν λίγο καιρό πήρε την θέση του παραιτηθέντα Βαγγέλη Γουμενίδη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του κ.Ζαμπούκη:

Ο Βασίλης Χριστοφορίδης ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, ενδυναμώνει με την υποψηφιότητα του την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”.

Ο Βασίλης Χριστοφορίδης είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον αγώνα μας με την μεγάλη εμπειρία του και τις γνώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.

Ανακοίνωσε και την υποψηφιότητα Ρωμαίου Ιγιαννίδη

Ο Ρωμαίος Ιγιαννίδης υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”.

Την απόφαση του να είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξη του “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” ανακοίνωσε ο Ρωμαίος Ιγιαννίδης.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του.