Νέο “μπαμ” με υποψηφιότητα του Βασίλη Γαλάνη στο νομό Έβρου απ’ τον Χρήστο Μέτιο

Νέο “μπαμ” με υποψηφιότητα του Βασίλη Γαλάνη στο νομό Έβρου απ’ τον Χρήστο Μέτιο

Νέο “μπαμ” με μια εξαιρετικά δυνατή υποψηφιότητα για το νομό Έβρου, αυτήν του καταξιωμένου γιατρού Βασίλη Γαλάνη, Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, από τον Χρήστο Μέτιο και τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, όπως είχε ήδη προαναγγείλει το Evros-news.gr απ’ το πρωί.

Πριν από λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση ότι ο κ.Γαλάνης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου:

“Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση τον Βασίλη Γαλάνη, Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου και περιφερειακό σύμβουλο Έβρου.

Μαζί με τον Βασίλη Γαλάνη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τον Έβρο!”.

Ο Βασίλης Γαλάνης εκλέχθηκε το 2014 περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, συγκεντρώνοντας μάλιστα πολλές χιλιάδες ψήφους. Είναι άλλωστε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην περιοχή του κεντρικού και βορείου Έβρου, ως ιατρός-χειρούργος και Διευθυντής στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, αλλά και σε ολόκληρο το νομό Έβρου.

Με τη νέα, πολύ σημαντική προσθήκη, το ψηφοδέλτιο της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” στο νομό μας σίγουρα ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο και απέχει πλέον… παρασάγγες από αυτά των άλλων υποψηφίων. Είναι ασφαλώς μια κίνηση… ματ του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου Χρήστου Μέτιου και της παράταξης του, αφού αντικειμενικά ο κ.Γαλάνης είναι ένα πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο ψηφοδέλτιο τους, μια και έχει σημαντική αποδοχή σε πολύ κόσμο.

-Τα… Περιφερειακά: Ανακοινώνει Γαλάνη για Έβρο ο Μέτιος, ακολουθεί Τσαλικίδης, ενώ ο Τοψίδης εμφανίζει… φίλους Κιτσικίδη