Σουφλί: Νέες, δυναμικές υποψηφιότητες ενισχύουν την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου

Σουφλί: Νέες, δυναμικές υποψηφιότητες ενισχύουν την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου

Μια σειρά από καινούργιες υποψηφιότητες, αρκετές από αυτές μάλιστα νέων ανθρώπων που προσδίδουν ιδιαίτερη δυναμική στην παράταξη του “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ”, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Η ανακοίνωση αρχικά της εντυπωσιακής Βεργκάν Νεσρήν, μιας νεαρής μουσουλμάνας κοπέλας, από το πολύ μικρό χωριό Μεσημέρι του ορεινού όγκου, η οποία όχι μόνο κατάφερε να σπουδάσει σε Σουφλί και Διδυμότειχο, αλλά είναι βοηθός Φαρμακοποιού και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Αποτελεί με την μεγάλη προσωπική της προσπάθεια, το καλύτερο παράδειγμα και στις άλλες κοπέλες της περιοχής της και η υποψηφιότητα της που δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει το χωριό της αλλά και όλη την περιοχή με τα πολλά προβλήματα, προκάλεσε τεράστια εντύπωση.

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος την καλωσόρισε γράφοντας: “Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη την Βεργκαν Νεσρήν, κάτοικο Μεσημερίου και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα!!!

Ένας άλλος επίσης νεαρός, ο Άγγελος Ζαπάρτας από το Τυχερό, ανακοίνωσε ο ίδιος την υποψηφιότητα του με την παράταξη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ” γράφοντας:

“Θα ξεκινήσω λέγοντας ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο που με τα λόγια του με έκανε να πιστέψω πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στο Δήμο με νέα πρόσωπα, όραμα και καινούριες ιδέες.Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς φίλους και μη που μου δώσατε ώθηση να πάρω την απόφαση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Ως πολίτης αυτού του τόπου αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά με στόχο ένα καλύτερο αύριο”.

Οι νέοι άνθρωποι και υποψήφιοι δεν σταματούν όμως εδώ. Δυο ακόμα φρέσκα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά, ο Νίκος Γκϊδατζής από την Δαδιά και η Έλενα Τσακαλδίμη από την Κορνοφωλιά, συστρατεύθηκαν στην προσπάθεια του κ.Καλακίκου για να γυρίσει σελίδα η δημοτική αρχή στον δήμο Σουφλίου.

Όπως μάλιστα έγραψε ο ίδιος χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του:

“Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη μας τον Νίκο ,από την Δαδιά, ηλεκτρολόγο και την Έλενα από την Κορνοφωλιά, τελειόφοιτη φοιτήτρια Νομικής,δύο νέοι με φρέσκες ιδέες για τον τόπο μας,τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα!!”.

Υπάρχουν όμως και οι έμπειροι άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου και  είναι υποψήφιοι στην Τοπική Κοινότητα Δερείου. Τους καλωσόρισε ο κ.Καλακίκος γράφοντας:

“Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη την Φυδανάκη Θεοδώρα και τον Δελή Χουσεΐν, υποψήφιους στην Τοπική Κοινότητα Δερείου και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα!!!

Ένας ακόμα υποψήφιος στο Τυχερό, είναι ο Ταξίαρχος Ε.Α της Πολεμικής Αεροπορίας Δημήτρης Βίζος, που ανακοίνωσε ο ίδιος την υποψηφιότητα του, δημοσιεύοντας την φωτογραφία τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Σ Σουφλίου.

“Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΥΧΕΡΟΥ, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως σύμβουλος στο ” ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΥΧΕΡΟΥ ” της παράταξης ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΟΧΗ ” του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου, επειδή πιστεύω ότι αυτή η παράταξη έχει όραμα, καθώς επίσης την ικανότητα και την δυνατότητα να αναβαθμίσει και να λειτουργήσει καθημερινά επ’ ωφελεία των ΔΗΜΟΤΩΝ όλες τις δραστηριότητες της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . Σας καλώ όλους να μας στηρίξετε με την ψήφο σας και εμένα προσωπικά στο ’’ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΧΕΡΟΥ ‘’ για να έχουμε μαζί την ευκαιρία και δυνατότητα να αναδείξουμε, να αναβαθμίσουμε και να προσδώσουμε την ΑΙΓΛΗ που αξίζει και δικαιούται το όμορφο και ιδιαίτερα παραγωγικό ΧΩΡΙΟ μας”.

Τέλος, ένας ακόμα υποψήφιος, από το δυναμικό χωριό Σιδηρώ του ορεινού όγκου, στηρίζει την προσπάθεια της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου, που τον ανακοίνωσε γράφοντας΅:

“Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη τον Tzemil Kamer, κάτοικο Σιδηρώ και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα !!!”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*