Αποθεώνουν τον Πλατανότοπο Μαίστρου, αλλά 100 μέτρα δίπλα, εικόνες ντροπής – Μπόχα, βρωμιά και εγκατάλειψη

Αποθεώνουν τον Πλατανότοπο Μαίστρου, αλλά 100 μέτρα δίπλα, εικόνες ντροπής – Μπόχα, βρωμιά και εγκατάλειψη

Αποθέωση του Πλατανότοπου Μαΐστρου και την καθαριότητα του με αφορμή την Πρωτομαγιά, είχαμε αυτές τις μέρες. Όμως λίγα μέτρα ακριβώς πιο δίπλα, επικρατούν εικόνες ντροπής. Μπόχα, δυσωδία, βρωμιά και εγκατάλειψη.

Την στιγμή που η δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, με επικεφαλής τον… Τοπάρχη Γιάννη Ναϊτίδη πανηγυρίζουν ότι οι επισκέπτες άφησαν καθαρό το μέρος που επισκέφθηκαν, περίπου 100 μέτρα πιο πέρα επικρατεί μία απαράδεκτη και ντροπιαστική κατάσταση. Σκουπίδια που έχουν να μαζευτούν επί πολλές ημέρες, βρώμα δυσωδία και σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των μικρών παιδιών που παίζουν εκεί, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Πρόκειται για την περιοχή της οδού Άβαντος που συνορεύει με τον Πλατανότοπο και είναι ξεκάθαρο πως έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της.

Οι διαπιστώσεις αυτές έγιναν από αναγνώστη μας, ο οποίος βρέθηκε στον Πλατανότοπο με την οικογένεια του για την Πρωτομαγιά και φεύγοντας αντίκρισε όλη αυτή την προκλητικά απαράδεκτη εικόνα, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον δήμαρχο κ.Λαμπάκη και τους συνεργάτες του. Με πρώτο και καλύτερο τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστο Ζιώγα, αλλά και τον τοπικό σύμβουλο Γιάννη Ναϊτίδη, που ενώ έχουν δοθεί προνομιακά δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην περιοχή του μέσω διαφόρων συλλόγων, δεν έχει φροντίσει να κάνει το παραμικρό για τις άλλες περιοχές και προσπαθεί μόνο να… διαφημίζει επικοινωνιακά μέσα από τα social media τον “βιτρίνα” του Πλατανότοπου.

Κατάσταση και εικόνα που προσβάλλει

όλους στα μουσουλμανικά νεκροταφεία

Χειρότερη κατάσταση επικρατεί στα μουσουλμανικά νεκροταφεία της περιοχής, όπου βρίσκονται οι τάφοι των συμπολιτών μας. Γεμάτα από χόρτα που κανείς δεν ξέρει πόσο χρονικό διάστημα έχουν να κοπούν και δεν μπορεί κάποιος από τους συγγενείς να επισκεφθεί τον τάφο του δικού του ανθρώπου, αφού κινδυνεύει από τα φίδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι… Μαυρογιαλούρικες επικοινωνιακές φιέστες του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, με την… αβάντα του υποψηφίου της παράταξής του Προέδρου του τοπικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Δαγκλή Γιασάρ,  δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να κρύψουν την προκλητικά απαράδεκτη και τραγική εικόνα και κατάσταση των νεκροταφείων. Αλήθεια, τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα νεκροταφεία που έχουν γεμίσει και πλέον δεν υπάρχει χώρος για την ταφή των νεκρών συμπολιτών μας, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, από την οδό Άβαντος και όχι μόνο; Έχει βρεθεί ή προβλεφθεί κάποια λύση από την σημερινή δημοτική αρχή για επέκταση τους;

Με παρόδους Α,Β και… νούμερα δεν λύνονται τα

προβλήματα και κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τον κόσμο

Η πολυδιαφημισμένη επικοινωνιακά, λόγω των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, ονοματοδοσία κάποιων δρόμων της περιοχής Άβαντος σε πάροδος Α και πάροδος Β και οι αριθμοί που τοποθετήθηκαν σε σπίτια, ασφαλώς κξαι δεν λύνουν κανένα πρόβλημα για όσους μένουν εκεί. Τους μόνους που εξυπηρετούν, είναι αυτοί που μπορούν πλέον να πηγαίνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος και του τηλεφώνου στις οικογένειες, όπως υπερηφανεύεται συχνά με δηλώσεις του ο κ.Γιασάρ, υποψήφιος με την παράταξη του σημερινού δημάρχου. Φυσικά βοηθούν μόνο τις εταιρείες να εισπράττουν τα χρήματά τους, ενώ τα σκουπίδια, η βρωμιά και η απαράδεκτη εικόνα των νεκροταφείων παραμένουν.

Οι… χάντρες και τα καθρεφτάκια που “πούλησε” η δημοτική αρχή Λαμπάκη, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν στην οδό Άβαντος για να τους ψηφίσει στις 26 Μαίου. Αλλά και όλους τους δημότες της Αλεξανδρούπολης. ¨Οσο και αν προσπαθεί με αναρτήσεις στο facebook ο Γιάννης Ναϊτίδης να… αποθεώσει τον Πλατανότοπο Μαίστρου, επειδή μάλιστα όσοι τον επισκέφθηκαν έπραξαν το αυτονόητο, δηλαδή καθάρισαν τον χώρο και δεν παράτησαν τα σκουπίδια, ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, η απαράδεκτη και… εμετική κατάσταση αποτελεί ΚΟΛΑΦΟ για τον υποψήφιο σύμβουλο Μαίστρου με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”.

 

Γι’ αυτό στις 26 Μαΐου οι πολίτες που καλούνται να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές, πρέπει με την επιλογή τους στις κάλπες να τους… τιμωρήσουν για όλα αυτά. Την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, τους διάφορους Γκοτσίδηδες, Γερακόπουλους και Γουμενίδηδες, που πηγαίνουν στην Άβαντος και παριστάνουν τους… φιλεύσπλαχνους στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, αλλά και τους… Τοπάρχες τους. Τον Γιάννη Ναϊτίδη πρώτο και καλύτερο, ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για το… φιλέτο του Πλατανότοπου και δίπλα η κατάσταση ας βρωμάει κι ζέχνει και φυσικά τον γνωστό και μη εξαιρετέο Δαγκλή Γιασάρ.  Να στείλει λοιπόν οι πολίτες ξεκάθαρο μήνυμα πως κανείς δεν μπορεί να τους θεωρεί δεδομένους και να τους κοροϊδεύει.