Σουφλί: Καταδίωξη, τουμπάρισμα σε χωράφι και σύλληψη 22χρονου που μετέφερε λαθρομετανάστες

Σουφλί: Καταδίωξη, τουμπάρισμα σε χωράφι και σύλληψη 22χρονου που μετέφερε λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (1-5-2019) το βράδυ στο νομό Έβρου και συγκεκριμένα σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου, μετά από καταδίωξη αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, σε επαρχιακή οδό του Σουφλίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 22χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πιο κάτω το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.