Από πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, η Ελένη Τσιαούση ανέλαβε Διευθύντρια στον υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκο Μπόλαρη

Από πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, η Ελένη Τσιαούση ανέλαβε Διευθύντρια στον υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκο Μπόλαρη

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr, που πριν δυο εβδομάδες έγραψε ότι “Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου, έριξε… “Γέφυρα” στον ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό σε κυβερνητική καρέκλα”, αφού η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση ανέλαβε Διευθύντρια στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

Το ΦΕΚ του διορισμού της με απόσπαση από «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος» Δήμου Αλεξανδρούπολης, το Πολυκοινωνικό δηλαδή, δημοσιεύθηκε στις 25 Απριλίου 2019 και υπογράφεται από τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση και τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι: “Με την Π13-23716/25.4.2019 κοινή απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και του Υπουργού Εξωτερικών, που εκδόθηκε σύμφωνα τις διατάξεις του άρθρου 23 του ν. 4320/2015 «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών Οργάνων και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ 29/Α’/19.3.2015) και τις διατάξεις των άρθρων 55, 56 και 57 του π.δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ 98/Α’/22.04.2005), αποσπάται στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, από 25.4.2019, η Ελένη Τσιαούση του Παναγιώτη, μόνιμη τακτική υπάλληλος του κλάδου ΤΕ2 Κοινωνικών Λειτουργών του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος»
Δήμου Αλεξανδρούπολης, με βαθμό Α’ (ΑΔΤ: ΑΙ 397030), με καθήκοντα Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου, κατηγορίας TE και Μ.Κ. 14ο.


Η ανωτέρω επιστρέφει στην οργανική της θέση με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο λήξης της θητείας του Υφυπουργού Εξωτερικών. (Αριθμ. βεβ. ΓΔΟΥ Υπουργείου Εξωτερικών: Π13-24699/ 25.4.2019).
Οι Υπουργοί
Εσωτερικών                                     Εξωτερικών
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΙΑΟΥΣΗ

ΦΕΚ απόσπασης Ελένης Τσιαούση

Το Evros-news.gr είχε ενημερωθεί για την συγκεκριμένη εξέλιξη και το γεγονός ότι οη Ελένη Τσιαούση, που διατηρεί από τις εποχές του ΠΑΣΟΚ πολύ καλές σχέσεις με τον Μάρκο Μπόλαρη, είχε αποφασίσει και συμφωνήσει να γίνει έστω και με αυτό τον τρόπο ένα από τα στελέχη του πρώην κόμματος της που συνεργάζονται με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτήν ανήκει άλλωστε και ο ίδιος ο κ.Μπόλαρης, που με πολύ μεγάλη ευκολία απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ για την υπουργική καρέκλα. Γι’ αυτό άλλωστε από τις 20 Απριλίου το είχαμε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ με το δημοσίευμα μας, που φυσικά (άλλο ένα) επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

-Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου, έριξε… “Γέφυρα” στον ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό σε κυβερνητική καρέκλα

Είχε πάρει απόσπαση από το Πολυκοινωνικό 

του δήμου Αλεξανδρούπολης στην Ορεστιάδα

Το φοβερό είναι, ότι πριν από ένα χρόνο η κ.Τσιαούση επικαλούμενη προσωπικούς λόγους πήρε απόσπαση από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης στην αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου Ορεστιάδας και μάλιστα για να συμβεί αυτό, συμφώνησαν οι δύο δήμαρχοι Βαγγέλης Λαμπάκης και Βασίλης Μαυρίδης. Πως γίνεται τώρα να… παρατάει και τους δύο δήμους και να πηγαίνει με απόσπαση στο υπουργείο Εξωτερικών ως Διευθύντρια του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη, μόνο ως… καιροσκοπισμός μπορεί να εξηγηθεί.

Προφανώς θα εξέλιπαν πλέον οι “σοβαροί λόγοι” που η ίδια πίεζε έντονα τον κ.Λαμπάκη να συμφωνήσει στην απόσπαση της σε υπηρεσία του δήμου Ορεστιάδας. Κι όλα αυτά μάλιστα για μόλις λίγους μήνες που θα παραμείνει ακόμα η σημερινή Κυβέρνηση, αφού όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν και φυσικά μαζί θα λήξει και η απόσπαση της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και νυν διευθύντριας στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι θα επιστρέψει και πάλι στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, εκτός αν και πάλι…πείσει κάποιον να πάει αλλού με απόσπαση.

Προϊσταμένη της εντυπωσιακής Θωμαρίτας Καλδάρα

Ως Διευθύντρια του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, η Ελένη Τσιαούση θα είναι φυσικά και Προϊσταμένη της εντυπωσιακής Θωμαρίτας Καλδάρα, της επίσηα αποσπασμένης υπαλλήλου στο ίδιο γραφείο, για την οποία είχε γίνει… χαμός πριν λίγο καιρό, με τις φωτογραφίες της που είχαν αναδημοσιευθεί από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η ίδια τότε υπέβαλλε την παραίτηση της, αλλά ο κ.Μπόλαρης δεν την έκανε αποδεκτή και έτσι παραμένει και θα συνεργάζεται με την συμπατριώτισσα μας κ.Τσιαούση.

 

2 Σχόλια

 1. Μας ψεκάζουν

  Από μια μικρή έρευνα βρέθηκε κι άλλος από τον Έβρο με τον Μπόλαρη,

  με τον Βουλευτή μας πλώρη για την τηλεοπτική ευκολία στην ΕΡΤ ή έργα με την την ΕΕ … https://www.ypaithros.gr/sinantisi-proothisi-georgias-akriveias-ellada/

  για μεγάλα έργα με άλλο Βουλευτή μας … https://www.youtube.com/watch?v=BZ_qfEu8GlY&feature=youtu.be

  με τον Δήμαρχο μας που γνωρίζει «για προσωπικούς λόγους» τον στόχο και τον σκοπό της μετάταξης … https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%92440%CE%A99%CE%A4-%CE%96%CE%99%CE%A0

  ή και άλλους εργασιακούς λόγους … https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%92%CE%941%CE%A99%CE%A4-21%CE%A8

  με τη μαμά αντιδήμαρχο που χρειάζεται πάντα … https://www.youtube.com/watch?v=jKi2RVH6gnU

  και για τα πιο δύσκολα … http://didymoteicho.net/eidiseis/nea-tou-evrou/item/15785-17-000-gia-tin-dimiourgia-vinteo-kai-diafimistikoy-ylikoy-o-dimos-didymoteixou

  και την σωστή πολιτική ή επιχειρηματική προβολή τοπικά ή διεθνή φεστιβάλ … https://www.didymoteicho.gr/el/didymoteichites/d2020/profile.html

  με αρκετούς παλιούς φίλους (π.χ. ξενοδοχείο, εστίαση, αθλητικό εξοπλισμό, γεωργικά θέματα, καλλιτεχνικά, υπηρεσίες καθαριότητας ή δημοτικής εφημερίδας, υπηρεσίες συμβολαίων, τσιμέντα, ασφαλτικά, κ.α. ) μέχρι να γίνει «δουλειά» για την ομάδα … ή κι αν δεν πάει καλά το πράμα, με μερικούς νυν υποψηφίους σε διαφορετικές ομάδες πια … η έδρα είναι πάλι μια, στην Αγίας Παρασκευής 36 … αν και μπερδεύονται μερικοί, έφυγαν δίπλα από τον Δήμαρχο μας? … http://koinsep.org/%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD-%CF%83-%CE%B5%CF%80-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CF%85%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%BF-2020/

  με ΑΦΜ αλλά και ΚΑΔ ώστε να βολεύει επαγγελματικά την ομαδα αλλα και μια μελλοντικη νόμιμη προσωπική επιχείρηση ως δημόσιος υπάλληλος … http://www.ypakp.gr/uploads/docs/10182.xls

  και αν ήρθε μια περίεργη “μετάπτωση” … ώρα να είναι επίκαιρος ξανά, «αλλά πάντα για προσωπικούς λόγους» … έστω και με λιγότερους στην ομάδα αλλά «σίγουρος».
  ΥΓ: Γράφεις πολλές αλήθειες και μας ανοίγεις τα μάτια. Καιρός να ξυπνάμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*