Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης στο Διδυμότειχο

Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης στο Διδυμότειχο

 «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» για τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαίου στο Διδυμότειχο.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Αν. Μακεδονίας – Θράκης (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε), προγραμματίζουν την πραγματοποίηση ψυχαγωγικής – εκπαιδευτικής δράσης «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» για τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της περιοχής μας.

Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και από ώρα 08.30΄ έως 13.00΄, στο χώρο μπροστά από τη Δημαρχεία Διδυμοτείχου (και σε περίπτωση κακοκαιρίας: στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Διδ/χου).

Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια ενεργειών περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των κατοίκων (μικρότερων, είτε μεγαλύτερων ηλικιακά) της περιοχής μας, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή και ουσιαστική συμμετοχή ΟΛΩΝ στο πρόγραμμα της Ανακύκλωσης του Δήμου Διδυμοτείχου.