Μια ακόμα δυνατή υποψηφιότητα, του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη ανακοίνωσε ο Χρήστος Μέτιος

Μια ακόμα δυνατή υποψηφιότητα, του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη ανακοίνωσε ο Χρήστος Μέτιος

Μια ακόμα πολύ δυνατή υποψηφιότητα, η οποία καθιστά κυρίαρχη τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και στο νομό Ροδόπης, ανακοίνωσε χθες ο νυν Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μέτιος. Αυτήν του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη.

Με επίσημη ανακοίβωση του ο κ.Μέτιος αναφέρει: “Συνεχίζουμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη τη κοινή μας προσπάθεια για τη Ροδόπη στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση. Δυναμώνουμε τον τόπο μας με ήθος και ευθύνη και κάνουμε σταθερά βήματα με στόχο η Περιφέρειά μας να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει.
Μαζί με τον Νίκο Τσαλικίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη!”

Ο Νίκος Τσαλικίδης διαθέτει πολύ σημαντικό έρεισμα στην γειτονική Κομοτηνή και γενικότερα σε όλο το νομό Ροδόπης και η παρουσία του ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου ενισχύει ακόμα περισσότερο το ψηφοδέλτιο και ενισχύει τον αέρα νίκης που δικαιολογημένα πλέον υπάρχει για την παράταξη του Χρήστου Μέτιου, αφού οι υποψήφιοι του και στους 5 νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είναι κατά πολύ ανώτεροι των συνυποψηφίων του Κώστα Κατσιμίγα, Χριστόδουλου Τοψίδη κιαι Κώστα Σιμιτσή.