Καθεστωτική αντίληψη: Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε το Μ.Δέρειο χωρίς θεσμικούς, μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Καθεστωτική αντίληψη: Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε το Μ.Δέρειο χωρίς θεσμικούς, μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Για κάποιους από την Κυβέρνηση και σίγουρα την Εβρίτισσα στην καταγωγή υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, φαίνεται ότι το Κράτος είναι ο… ΣΥΡΙΖΑ και με αυτή την καθεστωτική αντίληψη λειτουργούν.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, το γεγονός ότι χθες επισκέφθηκε τα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου και συγκεκριμένα το Μεγάλο Δέρειο, χωρίς να συνοδεύεται από κανέναν θεσμικό εκπρόσωπο του νομού Έβρου και του δήμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς για παράδειγμα ή τον δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, αλλά μόνο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν λοιπόν μαζί της οι βουλευτές Έβρου του κόμματος της Νατάσα Γκαρά και Δημήτρης Ρίζος (0 Γιώγος Καίσας εξακολουθεί να παραμένει “εξαφανισμένος” και να μην μετέχει σε καμιά εκδήλωση πριν από το Πάσχα ακόμα), ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας που υποστηρίζεται από το κυβερνών κόμμα, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σπύρος Δέδογλου και Νίκος Αργυρίου και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Μενέλαος Μαλτέζος με τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα.

Ουσιαστικά δηλαδή, η κ.Χατζηγεωργίου χρησιμοποιώντας την ιδιότητα της ως υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, επιδόθηκε σε προεκλογικό αγώνα υπέρ του κ.Κατσιμίγα. Όπως μάλιστα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

Επισκέφτηκα σήμερα το Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου.
✔️ Συνάντησα ανθρώπους που βιώνουν μία δύσκολη καθημερινότητα, σε μια περιοχή ξεχασμένη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και την τοπική αυτοδιοίκηση.
 ️Συζητήσαμε τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους.
✔️ Η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και υλοποιεί έργα που στόχο έχουν να διευκολύνουν τις ζωές όλων.
✔️ Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους και να βρίσκουμε λύσεις, γιατί για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας”.

Κι αυτοί οι άνθρωποι, νέοι μάλιστα σε ηλικία όπως η υφυπουργός με καταγωγή από τον Έβρο κ.Χατζηγεωργίου και η βουλευτής Νατάσα Γκαρά, έλεγαν πως θα φέρουν το… νέο, ενώ με τις ενέργειες τους δείχνουν πως είναι πιο παλιό και απ’ το χειρότερο παλιό σε καθεστωτική νοοτροπία.