Πρόταση Μαρίας Γκουγκουσκίδου: Να ανακηρυχθεί η Ορεστιάδα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόταση Μαρίας Γκουγκουσκίδου: Να ανακηρυχθεί η Ορεστιάδα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόταση να ανακηρυχθεί η Ορεστιάδα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης , αφού συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης το 1923, έκανε η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, κατά την παρουσίαση προγράμματος της παράταξης της “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” που γίνεται αυτή την στιγμή.

Η κ.Γκουγκουσκίδου καταχειροκροτούμενη από τους παριστάμενους, τόνισε χαρακτηριστικά: “Προτείνουμε να ανακηρυχθεί η Ορεστιάδα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Μετά την Ελευσίνα που έχει ανακηρυχθεί για το 2021, να συνεργαστούμε όλες οι δημοτικές παρατάξεις και όλοι οι τοπικοί φορείς, στηρίζοντας το αίτημα αυτό. Να απαιτήσουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση ώστε η πρόταση στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παίρνει τις αποφάσεις να στηριχθεί με κάθε προσπάθεια. Το αξίζει και το δικαιούται η Ορεστιάδα μας. Το χρωστούν σε αυτή την πόλη που είναι η πρώτη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Το πρόγραμμα της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” και της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου είναι αναλυτικό, συγκεκριμένο και για όλους τους τομείς και παρουσιάστηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες οι οποίοι σε άμεση συνεργασία με την κ.Γκουγκουσκίδου και τους συνεργάτες της υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το συνέταξαν.

ΔΕΙΤΕ LIVE την παρουσίαση που γίνεται αυτή την στιγμή

Παρουσίαση προγράμματος

Gepostet von Maria Gougouskidou am Samstag, 4. Mai 2019