Το… τερμάτισε υποψήφια του Τοψίδη στον Έβρο: Στέλνει σακουλάκια με σπόρους βασιλικού στον κόσμο!!!

Το… τερμάτισε υποψήφια του Τοψίδη στον Έβρο: Στέλνει σακουλάκια με σπόρους βασιλικού στον κόσμο!!!

Σίγουρα θα γνωρίζετε την παροιμία: ¨Κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα”. Ε, λοιπόν αυτήν φαίνεται πως σκέφθηκε και υιοθέτησε υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Χριστόδουλου Τοψίδη στο νομό Έβρου και στέλνει στον κόσμο σακουλάκια με… σπόρους βασιλικού, τα οποία έχουν πάνω τυπωμένη την φωτογραφία της.

Πρόκειται για την Φωτεινή Σκαρλακίδου από την Αλεξανδρούπολη, η οποία είναι υποψήφια με την “Περιφερειακή Σύνθεση” του κ.Τοψίδη και επέλεξε αυτό τον τρόπο για να πείσει τους πολίτες του νομού να την ψηφίσουν. Γράφει λοιπόν πάνω εκτός από τοπ όνομα της και αυτό της παράταξης και το εξής: “Ρίχνουμε την σπορά για να ανθίσει ο τόπος μας”, καθώς και το… ενημερωτικό: “Περιέχει σπόρους βασιιλικού… με άρωμα Ελλάδος”.

Σκέφθηκε η κ.Σκαρλακίδου, ότι αυτό τον καιρό αρκετές κυρίως νοικοκυρές, θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον σπόρο του βασιλικού για να σπείρουν σε μια γλάστρα, οπότε θα δουν και την φωτογραφία της υποψηφιότητας τους. Κοντά στον βασιλικό λοιπόν ελπίζει να “ποτιστεί” και η ίδια με… ψήφους στις 26 Μαίου.

Προφανώς κάπου αλλού είδε αυτή την… αμερικανιά η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος και αποφάσισε να το εφαρμόσει και η ίδια. Εξάλλου στην παράταξη της και ο επικεφαλής Χριστόδουλος Τοψίδης  χρησιμοποίησε παρόμοιες μεθόδους, άσχετα αν δεν του έφεραν αποτέλεσμα και δίνει “μάχη¨με τον Κώστα Κατσιμίγα μήπως μπορέσει να είναι αυτός δεύτερος.

Επίσης, η κ.Σκαρλακίδου, όπως γράφει και πάνω στα σακουλάκια με τους σπόρους βασιλικού, είναι ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης στην Αλεξανδρούπολη. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να προσφέρει… βιβλία. Μπορεί να είναι σαφώς πιο ακριβά από τους σπόρους βασιλικού, αλλά όπως φαίνεται… λεφτά υπάρχουν για την Φωτεινή Σκαρλακίδου, μια και όπως μαθαίνουμε έχει στείλει χιλιάδες τέτοια σακουλάκια, ενώ κάνει και διαφημιστική καμπάνια της υποψηφιότητας της σε πολλά ΜΜΕ του Έβρου.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον και άλλοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι να την μιμηθούν και να στέλνουν επίσης σακουλάκια με διάφορους σπόρους. Ο Σπύρος Δέδογλου από το Τυχερό για παράδειγμα, υποψήφιος με τον Κώστα Κατσιμίγα επίσης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μια και μετέχει την γνωστή ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Θεογένης που ασχολείται με την καλλιέργεια κάνναβης, θα μπορούσε να στέλνει στον κόσμο σακουλάκια με σπόρους… κάνναβης. Σίγουρα θα γινόταν… ανάρπαστα θα γινόταν από πολλούς.