Σαμοθράκη: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και τηλεοπτική συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Γαλατούμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και τηλεοπτική συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Γαλατούμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης” με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο το Νίκο Γαλατούμο, πραγματοποιήθηκαν στο όμορφο νησί του Έβρου.

Παρουσία των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων, αλλά και κατοίκων που στηρίζουν την προσπάθεια του κ.Γαλατούμου να υπάρξει αλλαγή στην δημοτική αρχή, ο προεκλογικός αγώνας του ίδιου και των συνεργατών του μπήκαν στην τελική ευθεία, αφού κατέθεσε και τον συνδυασμό του στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Ο Νίκος Γαλατούμος, έχει συσπειρώσει δίπλα του αρκετά πολύ αξιόλογα στελέχη του νησιού, που όλοι μαζί θέλουν να φέρουν ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης, με συνεννόηση, συνεργασία και ενότητα του κόσμου, αλλά και να λύσουν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα, κάτι που δεν κατάφερε η σημερινή δημοτική αρχή του Θανάση Βίτσα.

Να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάπτυξης, μακριά από ιδεοληψίες και “κολλήματα”, αλλά και αποκλεισμούς. Με συγκεκριμένο πρόγραμμα, που θέλει την συμμετοχή όλων των Σαμοθρακιτών, ώστε να ξεπεραστούν αδυναμίες, ελλείψεις σε όλους τους τομείς και το νησί να αξιοποιήσει επιτέλους την δυναμική που διαθέτει.

Μάλιστα με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αλεξανδρούπολη για την δήλωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού “Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης”, ο υποψήφιος δήμαρχος του νησιού παραχώρησε συνέντευξη στην ALPHA Τηλεόραση και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την δημοσιογράφο Κυριακή Μπασκάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΥ