Τι θέλετε ρε; Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είναι, όπου θέλει παρκάρει

Τι θέλετε ρε; Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είναι, όπου θέλει παρκάρει

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί στον χώρο του λιμανιού, μπροστά από την αποθήκη που πριν λίγες ημέρες κατεδαφίστηκε, αλλά και το Τελωνείο. Βλέπετε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, παρκαρισμένο σε χώρο, που σύμφωνα και με τα σήματα που υπάρχουν, απαγορεύεται η στάθμευση.

Πρόκειται για την υπηρεσιακή Mercedes του δημάρχου, τον οποίο ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες, είδε να κατεβαίνει ελάχιστα λεπτά πριν και να το παρατάει στο συγκεκριμένο σημείο, για να πάει με τα πόδια να παρακολουθήσει εκδήλωση που πραγματοποιούνταν εκεί κοντά στο λιμάνι της πόλης. Πάρκαρε λοιπόν ενώ υπάρχουν απαγορευτικά σήματα και επίσης ταμπέλα που γράφει πως εξαιρούνται μόνο τα αυτοκίνητα του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ.

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης μας, μαζί με τον κ.Λαμπάκη έφτασε στο σημείο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κώστας Γκοτσίδης, με το δικό του αυτοκίνητο αυτός, αλλά πήγε και πάρκαρε στο ιδιωτικό πάρκινγκ που υπάρχει εκεί δίπλα.

Την ίδια στιγμή, απέναντι απ’ την παρκαρισμένη στην συγκεκριμένη θέση MERCEDES του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, βρισκόταν οι Λιμενικοί μέσα στο ειδικό φυλάκιο, αλλά αρκέστηκαν απλά να παρακολουθούν απαθείς. Αν ήταν βέβαια κανένας πολίτης, είναι σίγουρο πως αμέσως θα πήγαιναν να κάνουν έντονες παρατηρήσεις και να τον διώξουν ή ακόμα και να του επιβάλλουν κυρώσεις.

Θα μου πείτε, αυτό σε μάρανε; Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που παρκάρει σε θέση που δεν επιτρέπεται; Απλά δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο θέμα για να δείξουμε την… καθεστωτική νοοτροπία του Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος με την συγκεκριμένη ενέργεια θα μπορούσε να λέει: “Τι θέλετε ρε; Δήμαρχος είμαι, όπου θέλω παρκάρω”. Όταν είσαι άλλωστε 9 χρόνια εξουσία, δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι και έτσι.

Δεν είναι άλλωστε μόνο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης που έχει τέτοια συμπεριφορά στο παρκάρισμα, αλλά και πολλοί συνεργάτες του στην δημοτική αρχή, όπως έχει αναδείξει πολλές φορές το Evros-news.gr. Δυστυχώς τόσο η Δημοτική Αστυνομία, με επικεφαλής τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κώστα Χατζηαναγνώστου, ο οποίος έχει “ευαισθησία” να απαντάει μόνο στο facebook στους αντιπάλους του στα δημοτικά πράγματα και στις κραχτές περιπτώσεις των συναδέρφων του οι οποίοι παρκάρουν παράνομα, έχει… βγάλει τον σκασμό κυριολεκτικά. Όπως φυσικά και η Τροχαία της Αλεξανδρούπολης.

Απλά να… φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας με κάποιες από τις περιπτώσεις των δημοτικών αρχόντων της παράταξης Βαγγέλη Λαμπάκη:

-Χαμός πανελλαδικά με το παράνομο παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Γ.Παντελίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

-Στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Ζιώγα ανήκει το παράνομα παρκαρισμένο σε ράμπα ΑΜΕΑ αυτοκίνητο

-Αντιδήμαρχος είναι, ότι θέλει κάνει. Παράνομα παρκαρισμένος ώρες ο Γ.Παντελίδης, ενώ οι αστυνομικοί απέναντι γράφουν πολίτες

-Αλεξανδρούπολη: ΔΕΙΤΕ που είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γ.Ουζουνίδη