Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε χθες ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης (Video)

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε χθες ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης (Video)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο δήμαρχος Ορεστιάδας και επικεφαλής της παράταξης “Ορεστιάδα ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” Βασίλης Μαυρίδης, παρουσία των υποψηφίων και των οικογενειών τους, αλλά και αρκετών φίλων.

Ο κ.Μαυρίδης, που στο τέλος παρουσίασε και πάλι τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους, μίλησε για αρκετή ώρα και αναφέρθηκε σε όσα έκανε αυτά τα 5 χρόνια, ενώ για άλλη μια φορά έκανε…επίθεση σε όσους του ασκούσαν έντονη κριτική και τον κατηγορούσαν. Όπως είπε: “Εργάστηκα για όλες και για όλους και αγωνίζομαι μέρα νύχτα για εσάς. Κινηθήκαμε αυτά τα 5 χρόνια και καταφέραμε να εντάξουμε έργα και να επιδείξουμε ένα τεράστιο έργο, μας έφεραν στη δεύτερη θέση σε εντάξεις και απορροφητικότητα κονδυλίων μέσα στους 22 δήμους της Περιφέρειας μας και μέσα στην πρώτη 5άδα πανελλήνια, για δήμους κάτω των 40.000 κατοίκων.

Ο αγώνας είναι άνισος. Όμως δώσαμε και δίνουμε μια μάχη με το χρόνο για να πετύχουμε. Αναγνωρίζω και κατανοώ την δυσπιστία κάποιων, όταν γίνεται αναφορά εκατομμυρίων ευρώ. Πετύχαμε όμως εντάξεις με χρηματοδοτήσεις και είμαστε σε διαδικασία πλήρως υλοποίησης έργων 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέσα στις προτεραιότητες  είναι τρεις κύριο άξονες. Βελτίωση καθημερινότητας, υποδομών και παρεμβάσεις που έχουν στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στις βελτιώσεις στον τομέα των υποδομών τα έργα είναι αφανή, αλλά χρήσιμα. Στις σχολικές υποδομές βγάλαμε διαγωνισμό και μάλιστα χθες ήρθε η τελική έγκριση για να υλοποιήσουμε το μεγάλο έργο παρεμβάσεων ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε όλες σχολικές υποδομές.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες. Είναι πολύ δυσάρεστο να καλείσαι να αντιμετωπίσεις τον απόλυτο λαϊκισμό, τις ατέλειωτες επιθέσεις. Να καλείσαι να αντιμετωπίσεις πληρωμένους δολοφόνους χαρακτήρων, οι οποίοι τέθηκαν με το αζημίωτο σε διατεταγμένη υπηρεσία σπίλωσης του δημάρχου και των συνεργατών του.

Όσο έχω το  καθαρό μέτωπο και έχω δημότες σαν και σας να εξυπηρετώ και να υπηρετώ, δεν φοβάμαι κανέναν. Ξέχασαν αυτοί που παρουσιάζουν το άσπρο ή μαύρο και το αντίθετο, αυτοί που εν γνώση τους παραπληροφορούν τον κόσμο βομβαρδίζοντας με ψέματα και παραποίηση της αλήθειας, ότι επιδοκίμασαν τη συντριπτική πλειοψηφία των έργων και των εντάξεων μου.

Αυτοί που παρακολουθήσατε τον αγώνα μας, κάποιοι αναρωτιέστε: Βασίλη όλα πήγαν τέλεια; Όλα είναι καλά καμωμένα; Δεν υπήρξαν παραλείψεις και αδυναμίες; Η απάντηση είναι μία. Πάντα υπήρξαν και θα υπάρχουν λάθη, παραλείψεις, αστοχίες και αδικίες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ"

Gepostet von Vassilis Mavridis am Samstag, 4. Mai 2019