Περιοδεία στον Έβρο αύριο για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη

Περιοδεία στον Έβρο αύριο για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη

Περιοδεία στον Έβρο θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 7 Μαΐου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης και θα έχει σειρά επισκέψεων και συζητήσεων.

Η επίσκεψη του πραγματοποιείται στο πλαίσιο επαφών του κ.Αραχωβίτη με φορείς της περιοχής μας για θέματα που αφορούν το υπουργείο του και έχει  σκοπό να ενημερωθούν οι φορείς της περιοχής μας και να εξετασθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές του Πρωτογενή Τομέα. Στα αξιοσημείωτα και σίγουρα θετικά, είναι η επίσκεψη στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία κατεψυγμένων λαχανικών HELAS FROST των αδερφών Παυλούδη στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

08:10 Σύσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ και συζήτηση για θέματα του χώρου ευθύνης του οργανισμού.
10:00 Επίσκεψη στην βιομηχανική μονάδα του Αγροδιατροφικού ΤομέαHELLAS FROST – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ Μεταξάδες,
11:30 Eκδήλωση με θέμα “Οργάνωση του Αγροτικού Χώρου και νέα κοινή Αγροτική Πολιτική ” και ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτη Σταύρο .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ορεστιάδα,
17:00 Συνάντηση και σύσκεψη με Θεσμικούς και Παραγωγικούς στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχιακού καταστήματος , του Δήμου Σουφλίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*