Βασίλης Δελησταμάτης: Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου

Βασίλης Δελησταμάτης: Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου

Μια από τις πολύ δυνατές υποψηφιότητες στο νομό Έβρου για τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, είναι σίγουρα αυτή του πολύ γνωστού και καταξιωμένου κτηνιάτρου Βασίλη Δελησταμάτη απ’ την Δαδιά Σουφλίου.

Καταρτισμένος και έμπειρος επιστήμονας, εργάζεται ως κτηνίατρος στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και είναι γνωστός όχι μόνο στην περιοχή του Σουφλίου απ’ όπου κατάγεται, αλλά και σε ολόκληρο το νομό Έβρου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και πρώην Πρόεδρος του Παραρτήματος Θράκης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, έχει πολύχρονη επαγγελματική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση, στοιχεία που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό.

Η απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση του νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου Χρήστου Μέτιου, σίγουρα ενίσχυσε σημαντικά το ψηφοδέλτιο της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” και… έγειρε ακόμα περισσότερο υπέρ της την πλάστιγγα της νίκης στο νομό. Ο ίδιος ο Βασίλης Δελησταμάτης, όταν τον ρωτούν για ποιούς λόγους αποοφάσισε να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, λέει με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει:

“Με μοναδικό σκοπό μου την πρόοδο και την ευημερία τόσο του Έβρου, όσο και ολόκληρης της Περιφέριας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διεκδικώ στις επερχόμενες εκλογές μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο. Προσωπικά, θεωρώ “κλειδί”, της οικονομικής ανάπτυξης, τον αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας κατά τα επόμενα χρόνια.

Αφουγκραζόμενος, λοιπόν τις ανάγκες των πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον αλλά και έναν τόπο που συνεχώς θα αναπτύσσεται, θα συμμετέχω στην κρίσιμη εκλογική αυτή μάχη για να εκφράσω τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων του τόπου μου.

Στόχος μου να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονα, να βοηθήσω έμπρακτα για την επίλυσή τους.

Κυριότερο μέλημά μου, η δημιουργική ανάπτυξη της κοινωνίας, η οποία βασίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, στη χρήση επιτυχημένων και βιώσιμων αρχών ανάπτυξης σε ό,τι αφορά τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές ,τις μελέτες και τα έργα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης”.