Ψήφο Εμπιστοσύνης δώσατε και χθες στο Evros-news.gr – Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Ψήφο Εμπιστοσύνης δώσατε και χθες στο Evros-news.gr – Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Κρίσιμη και καθοριστική ημέρα ήταν χθεσινή για όλους τους υποψήφιους στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, ενώ οι εκλογές όταν και θα τους ψηφίσουν οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και των δήμων του Έβρου θα γίνουν στις 26 Μαίου.

Οι χιλιάδες αναγνώστες μας όμως, έδωσαν χθες Ψήφο Εμπιστοσύνης στο Evros-news.gr για την ενημέρωση τους, αφού είχαμε πάνω από 16.000 “επισκέψεις (16.227 συγκεκριμένα), περισσότερους από 12.000 “μοναδικούς επισκέπτες” (12.058) και “αγγίξαμε” τις 60.000 προβολές σελίδας (59.198).

Τα στατιστικά αυτά επιβεβαιώνουν άλλη μια φορά ότι στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό “αέρα”, από τις 27 Απριλίου 2017, δεν είναι τυχαίο ότι μας έχετε κάνει όλοι εσείς οι χιλιάδες αναγνώστες μας, την αγαπημένη σας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ σας. Μπορεί σε κάποιους να… χαλάμε τα σχέδια, σε άλλους να μην αρέσουν όσα γράφουμε, αλλά ο κόσμος του Έβρου, της Θράκης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και όλης της Ελλάδας όπου υπάρχουν Εβρίτες και Θρακιώτες, μας ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ είναι ασφαλώς πολύ λίγο για όλους εσάς. Το μόνο που υποσχόμαστε, είναι ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο, να σας ενημερώνουμε όσο μπορούμε καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάνουμε λάθη ή δεν υπάρχουν παραλείψεις, αλλά όσο και αν προσπαθήσουν ορισμένοι με πολλούς και διάφορους τρόπους να μας “φιμώσουν”, δεν πρόκειται να το πετύχουν.

Σας παραθέτω χαρακτηριστικά τα επίσημα στοιχεία της google analytics κάποια στιγμή της ημέρας, όταν και φτάσαμε να υπάρχουν 202 “επισκέψεις” στο Evros-news.gr. Με πρώτο θέμα στο ενδιαφέρον τους, το ρεπορτάζ μας για το παρκάρισμα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όσους επέλεξαν να προβάλλουν την υποψηφιότητα τους μέσα από το Evros-news.gr, είτε είναι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είτε στους δήμους, καθώς και την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Ν.Δ Κατερίνα Μάρκου.

Ευχαριστούμε επίσης και όσους θα ήθελαν να προβληθούν από το site μας, γιατί γνωρίζουν πως είναι το ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, αλλά δεν το επέλεξαν επειδή ασκούμε κριτική στους επικεφαλής των παρατάξεων τους και δεν το επιτρέπουν. Δικαίωμα τους.