Νέες διακρίσεις για τους αδερφούς Βαϊλεζούδη σε διεθνείς αγώνες TAEKWONDO στη Βουλγαρία

Νέες διακρίσεις για τους αδερφούς Βαϊλεζούδη σε διεθνείς αγώνες TAEKWONDO στη Βουλγαρία

Νέες διακρίσεις πέτυχαν σε διεθνείς αγώνες TAEKWONDO που διεξήχθησαν στην Βουλγαρία, τα αδέρφια Βαϊλεζούδη, κατακτώντας χρυσό και αργυρό μετάλλιο στις ηλικιακές κατηγορίες που μετείχαν.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 04 Μαΐου 2019, στο Διεθνές Πρωτάθλημα TAEKWONDO “4TH AVGUSTA OPEN 2019” το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Στάρα Ζαγόρα της γειτονικής Βουλγαρίας, ο Μιχάλης Βαϊλεζούδης κατάκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία με έτος γενν. 2005.

Σημαντική διάκριση και για τον αδερφό του Γιώργο Βαϊλεζούδη (Vaile), που κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία με έτος γενν. 2009.

Ο 10χρονος Γιώργος μάλιστα εκτός του TAEKWONDO διακρίνεται ιδιαίτερα και στο ποδόσφαιρο, όπου θεωρείται και είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα που υπάρχουν στην ηλικία του στο εβρίτικο ποδόσφαιρο. Με συμμετοχή σε ακαδημίες του νομού, ενώ καταφέρνει να συνδυάζει άριστα την παρουσία και τις διακρίσεις και στα δύο σπορ.

Τα αδέρφια Βαϊλεζούδη, με καταγωγή από τα Ρίζια Ορεστιάδας, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους με την εθνική ομάδα στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες  TAEKWONDO που θα πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες.