Κατάσταση και εικόνες εγκατάλειψης σε δημοτικό στάδιο και βοηθητικό απ’ τον δήμο Ορεστιάδας (φωτό+Video)

Κατάσταση και εικόνες εγκατάλειψης σε δημοτικό στάδιο και βοηθητικό απ’ τον δήμο Ορεστιάδας (φωτό+Video)

Εικόνες και κατάσταση εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη επικρατούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης, αλλά και το βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και χρησιμοποιούν οι ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αλλά και το ΒΙΝΤΕΟ από τις τουαλέτες του γηπέδου, το οποίο χρησιμοποιεί τόσο ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου Ορέστης όσο και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι πηγαίνουν εκεί για να γυμναστούν, προκαλούν θλίψη, έντονο προβληματισμό, αλλά και αγανάκτηση για την αδιαφορία της διοίκησης του δήμου Ορεστιάδας, που μετά από παρουσία 5 χρόνων, έχει παρατήσει στην τύχη τους τόσο το δημοτικό στάδιο όσο και το βοηθητικό.

Μάλιστα την κατάσταση και τις εικονες αντικρίζουν πολλοί Ορεστιαδίτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι είτε περπατούν είτε τρέχουν από το πρωί αλλά και όλη μέρα και έχουν ενοχληθεί πολύ από όσα βλέπουν. Γι’ αυτό και μας έστειλαν τα συγκεκριμένα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Μάλιστα διαμαρτύρονται και για το γεγονός ότι υπάρχει ωράριο στο κανονικό γήπεδο και κάποιες ώρες είναι κλειστό με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να μην μπορούν να γυμναστούν.

Αυτό βέβαια είναι προφανώς θέμα έλλειψης υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου Ορεστιάδας να προσληφθούν, όμως μπορούν ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και οι συνεργάτες του να πιέσουν προς τις κατευθύνσεις που χρειάζεται, για να βρεθεί μια κάποια λύση.

ΔΕΙΤΕ ΝΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ