Οι Ανεξάρτητοι Συνδυασμοί στις Τοπικές Κοινότητες Παλιουρίου, Μεταξάδων, Μαυροκκλησίου, Καβύλης και Πυθίου

Οι Ανεξάρτητοι Συνδυασμοί στις Τοπικές Κοινότητες Παλιουρίου, Μεταξάδων, Μαυροκκλησίου, Καβύλης και Πυθίου

Ανεξάρτητοι Συνδυασμοί υποψηφίων για τις Τοπικές Κοινότητες θα υπάρχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου, αφού αυτό προβλέπει ο “Κλεισθένης” και ήδη αυτό το έχουν αξιοποιήσει και στο νομό Έβρου.

Σε όλες σχεδόν τις Τοπικές Κοινότητες έχουν κατατεθεί ήδη και αναφέρουμε συνδυασμούς σε πέντε από αυτές που μας έστειλαν οι υποψήφιοι τους συνδυασμούς τους.

Παλιούρι Διδυμοτείχου: “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” 

Στην Τοπική Κοινότητα Παλιουρίου η νυν Πρόεδρος Πόλυ Αραμπατζή είναι και πάλι υποψήφια, επικεφαλής του συνδυασμού “Δυναμική Πρωτοβουλία”. Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

“Αγαπητοί μου συμπολίτες έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλιουριου. Με αίσθημα ατομικής ευθύνης με την εμπειρία μου ως ήδη εκλεγμένης πρόεδρου με εκφρασμένες ευαισθησίες από μεριά μου τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση όσο κ για πολιτικό γίγνεσθαι, αλλά κ για την αγάπη που κουβαλά κάθε άνθρωπος για τον τόπο του. Θεώρησα χρέος μου τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου για την τοπική κοινότητα Παλιουριου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου για τη συνεργασία που είχαμε και ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που με εμπιστευτικαν”.

Υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό : (ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ)

1) ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΛΥΧΡΩ συζ. Σωτηρίου

2)ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του Χρήστου

3)ΜΑΥΡΙΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του Ιωάννη

4)ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΟΥΔΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ συζ Κωνσταντίνου

5)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου

6)ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου

7)ΠΡΑΣΙΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου

8)ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κυπαρίση

Μεταξάδες Διδυμοτείχου: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ»

Στους γειτονικούς Μεταξάδες υπάρχει ο συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ» με επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον Χρήστο Κισσούδη, ο οποίος δήλωσε:

“Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,
έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε την συμμετοχή του συνδυασμού μας «Όλοι μαζί για τους Μεταξάδες» στις εκλογές της 26ης Μαΐου και σας καλούμε να εμπιστευθείτε σε εμάς την εκπροσώπηση και διοίκηση της κοινότητας των ιστορικών Μεταξάδων. Έχουμε ξεκάθαρα αποφασίσει η παράταξή μας να δίνει το στίγμα της με πράξεις.
Υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι με αλφαβητική σειρά:
1. Αργυρούδης Δημήτριος
2. Δεληγιαννούδη Μάρθα
3. Κισσούδης Χρήστος
4. Παυλούδη Φανή
5. Πεχλεβανούδης Πασχάλης
6. Πιτσούλη Μελπομένη (Μελίτα)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ»
ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΚΙΣΣΟΥΔΗΣ – Υποψήφιος Πρόεδρος

Μαυροκκλήσι-Κόρυμβος Σουφλίου: “Συνεργασία-Εθελοντισμός”

Στα χωριά Μαυροκκλήσι και Κόρυμβος Σουφλίου, ο ανεξάρτητος συνδιασμός για την κοινότητα Μαυροκκλησίου-Κορύμβου ονομάζεται “Συνεργασία – Εθελοντισμός” και μέλη του είναι  νέα άτομα που στόχος τους είναι να βοηθήσουν τα χωριά τους με εθελοντισμό και μεράκι για να μη σβήσουν από την εγκατάλειψη.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι:

Καβύλη Ορεστιάδας: ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ

Στο χωριό Καβύλη της Ορεστιάδας ο ανεξάρτητος συνδυασμός με το όνομα “ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ” διεκδικεί τις ψήφους των συγχωριανών για την Τοπική Κοινότητα Καβύλης. Τον αποτελούν οι:

Πύθιο Διδυμοτείχου: “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”

Στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου, ο ανεξάρτητος συνδυασμός στον οποίο μετέχει και ο νυν Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χάρης Θεοχαρίδης, έχει τίτλο: “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ” και οι 8 υποψήφιοι του διεκδικούν την ψήφο των συγχωριανών τους.