Δημητρίου: Όσα debate θέλουν – Εμείς είμαστε χρόνια τώρα με τον κόσμο – Άλλοι ήταν “εξαφανισμένοι”

Δημητρίου: Όσα debate θέλουν – Εμείς είμαστε χρόνια τώρα με τον κόσμο – Άλλοι ήταν “εξαφανισμένοι”

Θετική είναι η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Διδυμοτείχου Κώστα Δημητρίου, στην διεξαγωγή τριών debate με την συμμετοχή και των άλλων 5  συνυποψήφιων του, όπως πρότεινε σήμερα ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ένα τηλεοπτικό και δύο μπροστά σε κόσμο στο Διδυμότειχο και τους Μεταξάδες.

Μιλώντας στους συνεργάτες του, ο επικεφαλής της παράταξης “ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο” ήταν μάλιστα ξεκάθαρος. “Θα συμμετέχω αμέσως σε όσα debate θέλουν και θα προγραμματιστούν. Εγώ άλλωστε πήρα μέρος στο πρώτο που έγινε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, όπου δεν ήρθαν ο κ.Χατζηγιάννογλου και ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης. Είτε στην τηλεόραση λοιπόν είτε μπροστά στον κόσμο και γιατί μόνο στην πόλη και τους Μεταξάδες, αλλά και στο Σοφικό, για να πάρουν μέρος οι κάτοικοι των χωριών που βρίσκονται από την άλλη πλευρά του Διδυμοτείχου.

Εμείς άλλωστε, εγώ και οι συνεργάτες μου κάνουμε χρόνια τώρα καθημερινό debate με τον κόσμο. Είμαστε στην αγορά, στα καταστήματα, στις εκδηλώσεις, στην πόλη και τα χωριά, αλλά και στις δράσεις. Άλλοι είναι “εξαφανισμένοι” και δεν τους έβλεπε κανένας τόσο στην πόλη αλλά και στα χωριά του δήμου. Κι αυτά οι πολίτες τα γνωρίζουν. Όπου και όποτε θέλουν λοιπόν, εγώ και η παράταξη μας ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο, είμαστε έτοιμοι”.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Χρήστο Τοκαμάνη που επίσης αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση για διεξαγωγή debate αλλά και τον επίσης υποψήφιο Θόδωρο Σκίνδρη και ο Κώστας Δημητρίου συμφωνεί, ενώ είναι δεδομένο πως αυτό ισχύει και για την Βάγια Καραφείζη, η οποία εξάλλου συμμετείχε και στο πρώτο που έγινε στην τηλεόραση της Αλεξανδρούπολης.