Αγγλιάς: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές του Μαΐου  2019, αλλά στηρίζω τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη»

Αγγλιάς: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές του Μαΐου  2019, αλλά στηρίζω τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη»

Ανακοίνωση με αφορμή την ανάδειξη από το Evros-news.gr, του θέματος της μη υποψηφιότητας του με την δημοτική Παράταξη  «Πόλη & Πολίτες» στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019 και της αποχώρησης μετά από 41 χρόνια απ’ τα αυτοδιοικητικά πράγματα του Θεόδωρου Αγγλιά, εξέδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Όπως γράψαμε, αφού από τα υπόλοιπα ΜΜΕ της περιοχής πέρασε εντελώς απαρατήρητο και δεν αναδείχθηκε, ο επί 6 χρόνια πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ.Αγγλιάς, αν και ανακοινώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018 πανηγυρικά ως υποψήφιος και πάλι, τελικά δεν δηλώθηκε στον κατάλογο με τα ονόματα του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” και του Βαγγέλη Λαμπάκη προσωπικά, αναφέρει:

“Η δημοτική Παράταξη  «Πόλη & Πολίτες»  και ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης  υποδεχόμαστε  με σεβασμό την απόφαση  του κ. Αγγλιά  να μην είναι εκ νέου υποψήφιος  στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Μετά από 41 χρόνια συνεχόμενης ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  αποφάσισε  να αποσυρθεί από τον εκλογικό αγώνα , παραμένοντας όμως  στην Παράταξη   μας και συνεχίζοντας  να στηρίζει   όπως  δήλωσε  και ο ίδιος τον  «άξιο άνθρωπο,  φίλο συνάδελφο και δήμαρχο, Βαγγέλη Λαμπάκη».

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του κ. Θεόδωρου Αγγλιά:

«Αποφάσισα μετά από 41 χρόνια συνεχόμενης  ενασχόλησης  μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  να αποσυρθώ , δηλώνοντας ότι παραμένω στην παράταξη Πόλη κ Πολίτες και συνεχίζω να στηρίζω τον άξιο άνθρωπο, φίλο , συνάδελφο και δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.»

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στον αγαπητό μας συνεργάτη καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει  και να ξέρει πως είμαστε πάντα δίπλα του με σεβασμό και εκτίμηση στο έργο που προσέφερε από την θέση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Με εκτίμηση για την Παράταξη «Πόλη & Πόλίτες»

Ο επικεφαλής  Βαγγέλης Λαμπάκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*