Λαμπάκης: “Χαμένος” μεταξύ… παράδοσης και κατάθεσης για την μελέτη Πετάλου – Εκπληκτικό video-απάντηση των αγροτών

Λαμπάκης: “Χαμένος” μεταξύ… παράδοσης και κατάθεσης για την μελέτη Πετάλου – Εκπληκτικό video-απάντηση των αγροτών

Με συνεχείς ανακοινώσεις και διευκρινίσεις, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το θέμα που προέκυψε με την μελέτη των “Πετάλου” Πέπλου που αφορά τα αρδευτικά έργα.

Προσπαθώντας αρχικά να βγάλει ψεύτη τον… υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη που ξεκαθάρισε στο Σουφλί απαντώντας σε ερώτηση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Φερών με την παράταξη του Γιάννη Ζαμούκη, του πολύ καλού γνώστη των αγροτικών θεμάτων Δημήτρη Κολγιώνη, ότι ποτέ δεν κατατέθηκε από τον δήμο Αλεξανδρούπολης η συγκεκριμένη μελέτη. Ο κ.Λαμπάκης μετά τον “θόρυβο” που δημιουργήθηκε, με ανακοίνωση υποστήριξε ότι ο ίδιος προσωπικά παρέδωσε την μελέτη στο υπουργείο παρουσία της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά.

-Επιβεβαίωση από Αραχωβίτη των καταγγελιών Κολγιώνη, για απουσία πρότασης του δήμου Αλεξανδρούπολης στα αρδευτικά

Όταν ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ζήτησε να αναφέρει τον αριθμό πρωτοκόλλου, συνέχισε να κατηγορεί κάποιους αγρότες των Φερών (2-3 όπως αναφέρει) ως λαϊκιστές και επιχειρώντας να διευκρινίσει τα πράγματα λέγοντας ότι παρέδωσε και δεν κατέθεσε, τα έκανε ακόμα χειρότερα.

-Προσπαθεί να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα ο Λαμπάκης για τ’ αρδευτικά: Δεν φταίω εγώ, αλλά ο υπουργός Αραχωβίτης

Η νέα ανακοίνωση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη αναφέρει:

“Ως απάντηση στις προσπάθειες 2-3 συνήθων υπόπτων να σπιλώσουν το πρόσωπο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, επαναλαμβάνουμε ότι ο κ. Δήμαρχος παρέδωσε τον φάκελο της μελέτης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο γραφείο του στην Αθήνα, παρουσία της βουλευτού Έβρου κας Νατάσας Γκαρά.

Μας λυπεί που κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ των ρημάτων «παραδίδω» και «καταθέτω» εξυπηρετώντας πολιτικές”.

Φυσικά ακόμα και αν παρέδωσε ο ίδιος προσωπικά την μελέτη “Πετάλου” στον υπουργό κ.Αραχωβίτη, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ αυτή η μελέτη. Πρόκειται για έγγραφο που θα χρησιμοποιούνταν για έγκριση αρδευτικών έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ και όχι κάποιο… ραβασάκι.

Video αγρότες Φερών: Κάτω οι ψεύτες, κάτω οι ψεύτες

Πάντως οι αγρότες των Φερών, με τις γνωστές εμπνεύσεις τους και το χιούμορ, έφτιαξαν ένα εκπληκτικό βίντεο με τον Βαγγέλη Λαμπάκη για το συγκεκριμένο θέμα, που είναι πραγματικά ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Το θέμα σίγουρα δεν πρόκειται να “κλείσει” εδώ, αφού οι αγρότες των Φερών ζητούν εξηγήσεις, γιατί άλλη μια φορά φαίνεται να τους κορόιδεψαν με τις διαβεβαιώσεις τους τόσο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Φερών Νίκος Γκότσης, με τις διαβεβαιώσεις που έδιναν για την μελέτη του “Πετάλου” Πέπλου.