Κατερίνα Μάρκου: “Όχι μόνο Νόμπελ αλλά και Όσκαρ προδοσίας πρέπει να πάρει ο κ. Τσίπρας για τις Πρέσπες”

Κατερίνα Μάρκου: “Όχι μόνο Νόμπελ αλλά και Όσκαρ προδοσίας πρέπει να πάρει ο κ. Τσίπρας για τις Πρέσπες”

«Όχι μόνο Νόμπελ αλλά και Όσκαρ προδοσίας πρέπει να πάρει ο κ. Τσίπρας για τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε η Εβρίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Πολιτικό Τραπέζι”, η κ.Μάρκου που κατάγεται από το χωριό Θυρέα Διδυμοτείχου, τόνισε: «Για μένα ήταν η μεγαλύτερη ήττα εν καιρώ ειρήνης. Οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού πουλήσανε την ιστορία, την ιθαγένεια, τη γλώσσα, την ιστορία μας, την ταυτότητα όλων των Μακεδόνων. Η ΝΔ θα ασκήσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ. Υπάρχουν επιχειρήσεις και εμπορικές ετικέτες που πρέπει να διαφυλάξουμε» τόνισε και είπε πως αν εκλεγεί στην ευρωβουλή «θα κάνω τα πάντα για να ενημερώσω τους ξένους ευρωβουλευτές για την ιστορία της πατρίδας μου και θα κινήσω όλες τις διαδικασίες για να μην μπουν τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Για την ψήφο στις ευρωεκλογές, η κ. Μάρκου επεσήμανε ότι δεν πρέπει να είναι χαλαρή: «Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι η πρώτη μάχη, πρέπει να είμαστε δυνατοί για να διεκδικήσουμε και να αποτρέψουμε καταστάσεις. Η Ευρώπη είναι το πεδίο όπου μπορούμε να αναπτυχθούμε οικονομικά και να διορθώσουμε τα άσχημα που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ενώ τόνισε ότι, με τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας για τόνωση των επενδύσεων και μείωση της φορολογίας η Ελλάδα μπορεί να γίνει καλύτερη.

Για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που εξήγγειλε η κυβέρνηση, η κ. Μάρκου σχολίασε δηκτικά «Καλωσορίζω τον κ. Τσίπρα στην πραγματικότητα, τον καλωσορίζω στο 2014».

Τέλος, για το πρόγραμμα παροχών, τόνισε πως, με τα εξοντωτικά υπερπλεονάσματα που ήταν πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και τους έμμεσους φόρους, «ο κ. Τσίπρας παίρνει από τη μία τσέπη δέκα για να δώσει στην άλλη ένα» και κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει την τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*