Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της “Περιφερειακής Σύνθεσης του Χριστόδουλου Τοψίδη

Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της “Περιφερειακής Σύνθεσης του Χριστόδουλου Τοψίδη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Περιφερειακής Σύνθεσης” στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα στον Έβρο, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ με αγιασμό που έγινε στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου, όπου και λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη.

Παρόντες φυσικά ο ίδιος και οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από το νομό, οι υποψήφιοι δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, Γιάννης Ζαμπούκης, Βαγγέλης Μυτιληνός, Παύλος Μιχαηλίδης με αρκετούς υποψήφιους τους δημοτικούς συμβούλους και περίπου 100 άτομα. Καμιά σχέση δηλαδή με την εκδήλωση που είχε γίνει πριν λίγο καιρό στην Αλεξανδρούπολη και πάλι, όταν είχε πολλαπλάσιο κόσμο. Κι όλα αυτά σε μια πόλη που θεωρείται η έδρα του.

Προφανώς ο όποιος αρχικός ενθουσιασμός… ξεφούσκωσε και για όσους αρχικά πίστεψαν ότι θα μπορούσε να κερδίσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ απ’ τον Χρήστο Μέτιο. Ούτε καν οι γνωστοί επιχειρηματίες που αρχικά εμφανίζονταν σε κάθε εκδήλωση του, δεν παρέστησαν.

Ο κ.Τοψίδης είπε λίγα λόγια μόνο, ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και δήλωσε σίγουρος ότι στις 26 Μαίου η παράταξη του θα είναι νικήτρια.  Στη συνέχεια οι παριστάμενοι απόλαυσαν τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ που περιλάμβανε μέχρι και… σαμπάνια.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*