“Ξεφούσκωσε” η υποψηφιότητα Τοψίδη – “Λαοθάλασσα” 40 ατόμων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κομοτηνής

“Ξεφούσκωσε” η υποψηφιότητα Τοψίδη – “Λαοθάλασσα” 40 ατόμων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κομοτηνής

Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι η υποψηφιότητα του Χριστόδουλου Τοψίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης “ξεφούσκωσε”.

Αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Παρατηρητή της Θράκης, από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κομοτηνή το απόγευμα της Κυριακής, που πραγματοποίησε ο συνδυασμός του «Περιφερειακή Σύνθεση», αφού δεν ξεπερνούσαν τους 50 οι παρεβρισκόμενοι, εκτός των υποψηφίων φυσικά.

Στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δηλαδή και στο νομό Ροδόπης όπου τα “παπαγαλάκια” του κ.Τοψίδη διαδίδουν ότι έχει καταρτίσει πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, βρέθηκαν 40 με 50 άτομα, αφού αν τους μετρήσει κάποιος από την φωτογραφία τόσους θα τους βγάλει. Έτσι, μετά την Αλεξανδρούπολη, όπου στα εγκαίνια του αντίστοιχου εκλογικού κέντρου δεν ξεπέρασαν τους 100 με 110 αυτοί που βρέθηκαν και μάλιστα στο νομό και την πόλη που θεωρείται “έδρα” του, ακόμα πιο απογοητευτική ήταν η “εικόνα” στην Κομοτηνή.

Εκεί εκτός από τον επικεφαλής Χριστόδουλο Τοψίδη, το παρών έδωσε η πλειοψηφία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του που έσπευσαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού παρουσίασε στους παριστάμενους τους υποψηφίους, ο κ. Τοψίδης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών. Αλίμονο εξάλλου αν δεν ευχαριστούσε αυτούς τους… ηρωικούς, που τον τίμησαν. Πάλι πάντως, όπως και στην Αλεξανδρούπολη, είχαμε τον… πλούσιο μπουφέ και ποτά, μέχρι και… σαμπάνια. Για να… πνίξουν την απογοήτευση και την πίκρα τους όλοι μαζί σε ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Πηγή: paratiritis-news.gr

-Αλεξανδρούπολη: Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της “Περιφερειακής Σύνθεσης του Χριστόδουλου Τοψίδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*