Σε Μηλιά, Θεραπειό, Κόμαρα, Πεντάλοφο βρέθηκε η Μαρία Γκουγκουσκίδου – Ανοιχτή συγκέντρωση στα Δίκαια την Πέμπτη

Σε Μηλιά, Θεραπειό, Κόμαρα, Πεντάλοφο βρέθηκε η Μαρία Γκουγκουσκίδου – Ανοιχτή συγκέντρωση στα Δίκαια την Πέμπτη

Την στιγμή που ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης είναι “εξαφανισμένος” 5 χρόνια τώρα από τα χωριά του δήμου και δεν τα επισκέπτεται ούτε και τώρα προεκλογικά για να ακούσει τις απόψεις, τα αιτήματα και τα προβλήματα των δημοτών, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου συνεχίζει την επικοινωνία της με τους πολίτες.

Βρέθηκε λοιπόν για άλλη μια φορά στα χωριά του Τριγώνου και συγκεκριμένα στη Μηλιά, Θεραπειό, Κόμαρα και Πεντάλοφο την Δευτέρα 13 Μαίου, συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους της. Στο Θεραπειό, στο εκκλησάκι του Αγίου Θεράποντα, παρακολούθησε τον εσπερινό. Εκεί την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, συναντήθηκε τυχαία με τη Δήμαρχο του Ιβαήλοβγκραντ κα Νάντια Οβτσάροβα, με την οποία συζήτησε για διακρατικά προγράμματα που από κοινού μπορούν να συμμετέχουν οι δυο γειτονικοί Δήμοι.

Στο εκκλησάκι του Αγίου Θεράποντα αλλά και με την δήμαρχο του γειτονικού δήμου Ιβαήλοβγκραντ, η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Η υποψήφια Δήμαρχος συνεχίζει την επικοινωνία με τους πολίτες, τους ενημερώνει για τις προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” και εισπράττει τη βεβαιότητα του κόσμου για την ανατροπή στη διοίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές.

Ανοιχτή συγκέντρωση στα Δίκαια

Κι επειδή η Μαρία Γκουγκουσκίδου θέλει να βρίσκεται μπροστά στους πολίτες και να τους αναλύει το πρόγραμμα και το σχέδιο της για τον δήμο Ορεστιάδας, μετά τον Κυπρίνο θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση την Πέμπτη στα Δίκαια.