Έντονη αντίδραση του Παναγιώτη Καλακίκου: Δεν μας στηρίζει κανένα κόμμα – Μόνο οι πολίτες

Έντονη αντίδραση του Παναγιώτη Καλακίκου: Δεν μας στηρίζει κανένα κόμμα – Μόνο οι πολίτες

Την έντονη και οργισμένη αντίδραση του υποψηφίου δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου και της παράταξης του “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ” προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι τους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα με ανακοίνωσή του ανέφερε και το όνομα του υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου μεταξύ όσων στηρίζει, αλλά υπήρξε άμεση, οργισμένη και ξεκάθαρη διάψευση και τοποθέτηση τόσο από τον κ.Καλακίκο όσο και από την παράταξη του. Στην ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν ότι δεν τους στηρίζει κανένα κόμμα, αλλά μόνο οι πολίτες του δήμου Σουφλίου.

“Ο Συνδυασμός ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ για το Δήμο Σουφλίου, δημιουργήθηκε από την έναρξη του Καλλικράτη για να ενώσει, να συνθέσει όλες τις κοινωνικές, παραγωγικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του τόπου, με σκοπό μόνο το όφελος των Δημοτών μας.

Δεν επιδιώξαμε και δεν επιδιώκουμε στήριξη από κανέναν,παρά μόνο την στήριξη των πολιτών. Οτιδήποτε άλλο, αποσκοπεί σε δημιουργία, εσκεμμένων, παραπλανητικών και λάθος εντυπώσεων.

Είμαστε ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που ενώνει και δε διαιρεί τον κόσμο.
Η 26η Μαΐου πλησιάζει.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΟΧΗ

Παναγιώτης Καλακίκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, την στιγμή που ο υπερκομματικός συνδυασμός με επικεφαλής τον κ.Καλακίκο έχει συσπειρώσει πολίτες από την πόλη και τα χωριά οι οποίοι προέρχονται από όλους τους χώρους και έχουν στόχο να φέρουν την ανατροπή στην διοίκηση του δήμου Σουφλίου και να σταματήσουν την παρακμή και αδιαφάνεια, προκάλεσε έντονα ερωτηματικά.

Γιατί όπως αναφέρουν και ξεκαθαρίζουν κατηγορηματικά όσοι συμμετέχουν στην παράταξη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΟΧΗ”, ούτε ζήτησαν ποτέ από κάποιο κόμμα στήριξη, αλλά ούτε και συζήτησαν, αφού είναι υπερκομματικός συνδυασμός που έχει μόνο την στήριξη των δημοτών.