ΒΙΝΤΕΟ-απόλαυση: Οι σκοτεινές δυνάμεις που πολεμούν τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη

ΒΙΝΤΕΟ-απόλαυση: Οι σκοτεινές δυνάμεις που πολεμούν τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη

Ορισμένες φορές ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, είναι πραγματικά… απόλαυση. Πόσο εύκολα δηλαδή μπορεί, εδώ και πολλά χρόνια, να λέει ψέματα, να αναιρεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όσα είπε λίγο νωρίτερα και φυσικά να επιακαλείται… σκοτεινές δυνάμεις που τον πολεμούν. Μέσα σε αυτές πολλές φορές συμπεριέλαβε και το Evros-news.gr.

Το video που βλέπετε πάντως είναι… απόλαυση. Μέσα σε συνέντευξη 20 λεπτών στην τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και τον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη, κατάφερε να αναφέρει… 17 φο΄ρες την λέξη σκοτεινές δυνάμεις!!! Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά… άπαιχτος. Για όλα τα ψέματα, τις αστοχίες, τις υποσχέσεις που δίνει και ξεχνάει και τα λάθη, στον κ. Λαμπάκη έφταιγαν πάντα κάποιες Σκοτεινές Δυνάμεις. Ποτέ ο ίδιος!

Κάποιες από αυτές τις δυνάμεις βέβαια, μπορεί στην πορεία να γίνουν… φωτεινές και να τον… αποθεώνουν, αλλά μια ή δύο παραμένουν Σκοτεινές. Αυτές δεν μπορούν να γίνουν φωτεινές, ούτε με λάμπες… LED.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα επισημαίνουμε όλα αυτά, εν όψει του debate που έρχεται στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση με τους υποψήφιους δημάρχους Αλεξανδρούπολης, αφού ο κ.Λαμπάκης συνηθίζει τα επικοινωνικαά σόου όπως αυτό που είδατε στο βίντεο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*